Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Πιπέτες πολλαπλών καναλιών (Eppendorf Research® plus) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες των επιστημόνων
Προκειμένου να προάγουμε βιώσιμα την υγεία των πελατών μας, η Eppendorf εισήγαγε το PhysioCare Concept®. Η εξαιρετικά ελαφριά μηχανική πιπέτα Eppendorf Research plus όχι μόνο πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις για ακρίβεια και ακρίβεια, αλλά σας προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ευελιξία και μέγιστη εργονομία. Με το νέο σύστημα πιπετών 16 και 24 καναλιών για πλάκες 384 πηγαδιών, το οποίο συνδυάζει δοκιμασμένες έννοιες με νέες καινοτομίες, η Eppendorf ξεπέρασε για άλλη μια φορά τον εαυτό της.

Η εξαιρετικά ελαφριά πιπέτα που ενθουσιάζει το χέρι σας
Η μηχανική πιπέτα Eppendorf Research plus συνδυάζει πάνω από 60 χρόνια καινοτομίας στο χειρισμό υγρών και είναι μία από τις πιο διαδεδομένες πιπέτες στον κόσμο. Αυτό την καθιστά μία από τις ασφαλέστερες και πιο εργονομικές πιπέτες που διατίθενται σήμερα. Η μικρολιτροπιπέτα Research plus συμβάλλει στην προστασία της υγείας των πελατών μας κατά την καθημερινή εργαστηριακή τους εργασία. Είναι πρωτοπόρος στο φημισμένο PhysioCare Concept® της Eppendorf και μειώνει σημαντικά την καταπόνηση του χεριού και του βραχίονα κατά τη διάρκεια της πιπετοποίησης. Στην Eppendorf, η Research plus είναι η οικογένεια πιπετών που έχει το χαμηλότερο βάρος και απαιτεί τις χαμηλότερες δυνάμεις λειτουργίας. Ακόμα χαμηλότερες δυνάμεις λειτουργίας μπορούν να επιτευχθούν μόνο με τις ηλεκτρονικές μας πιπέτες Eppendorf. Απολαύστε εξαιρετική ευελιξία και επιλέξτε ανάμεσα σε πιπέτες ενός καναλιού με σταθερό ή μεταβλητό όγκο, καθώς και σε πιπέτες πολλαπλών καναλιών με 8, 12, 16 και 24 κανάλια.
Χαρακτηριστικά προϊόντος
Είναι ένα καλό συναίσθημα να ξέρεις ότι κάνεις το σωστό - να ξέρεις ότι εργάζεσαι με μία από τις πιο προηγμένες πιπέτες στον κόσμο. Ένας κώνος άκρου με ελατήριο, μια πρόσθετη επιλογή βαθμονόμησης, μια βελτιωμένη ένδειξη όγκου - και όλα αυτά σε μια εξαιρετικά ελαφριά, πλήρως αυτόκλειστη πιπέτα: Αυτή είναι η πιπέτα Eppendorf Research plus.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Πιπέτες πολλαπλών καναλιών

Πιπέτες πολλαπλών καναλιών (Move It®)

Μεταφέρετε τακτικά δείγματα από μια μορφή δοχείου σε μια άλλη - για παράδειγμα από δοχεία αντίδρασης σε πλάκες - και αναζητάτε μια πιο αποτελεσματική και ασφαλέστερη λύση Η νέα πιπέτα Move It®...