Κατάλογος
Κατάλογος

EdmoLift Hebetechnik GmbH

  • EN 1570-1

Επιστροφή στη λίστα

Ανελκυστήρες με βραχίονες (LTT 750) της EdmoLift Hebetechnik GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

LTT 750 για ρυμουλκούμενα τρένα

Το LTT είναι η νέα γενιά λύσεων ανύψωσης και κλίσης που αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις χειρισμού υλικών.

Μια αυξανόμενη τάση είναι ότι στη βιομηχανία χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα, καθώς πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν πλέον τη μεταφορά εμπορευμάτων με καρότσια ή με ρυμουλκούμενα τρένα. Για το λόγο αυτό, σχεδιάσαμε το LTT ως το βέλτιστο εργονομικό εργαλείο για τον χειριστή που πρέπει να φορτώνει και να ξεφορτώνει εμπορεύματα από καρότσια ή ρυμουλκούμενα τρένα στο χώρο εργασίας του.

Με μοναδικό ελάχιστο ύψος μόλις 190 mm και πλάτος 550 mm, το LTT είναι πιο συμπαγές από άλλα μοντέλα της αγοράς - αυτό σημαίνει ότι, κατ' αρχήν, όλα τα καροτσάκια το χωράνε. Παρά το συμπαγές σχήμα, τόσο η υδραυλική μονάδα ισχύος όσο και το σύστημα ελέγχου είναι ενσωματωμένα στη μονάδα, γεγονός που με τη σειρά του μειώνει τον απαιτούμενο χώρο για την εγκατάσταση και την επιφάνεια εργασίας.

Η νέα μας λύση ανύψωσης και κλίσης δημιουργεί ένα εξαιρετικό εργονομικό παράθυρο, όπου ο χειριστής μπορεί εύκολα να προσαρμόσει τη λειτουργία ανύψωσης και κλίσης στις προσωπικές του ανάγκες και προτιμήσεις. Αυτό δεν παρέχει μόνο καλύτερη εργονομία για τον χειριστή, αλλά και μια αποτελεσματική διαδικασία χειρισμού υλικών.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος
Το χαμηλότερο προϊόν στην αγορά με συνολικό ύψος μόλις 190 mm.
Απολύτως ευθύγραμμη κίνηση ανύψωσης - χωρίς οριζόντια μετατόπιση.
Το LTT 750 διαθέτει απίστευτα συμπαγή σχεδιασμό. Μία μονάδα για το χειρισμό πολλών διαφορετικών τύπων καροτσιών.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Ανελκυστήρες με βραχίονες

Ανελκυστήρες με βραχίονες

Η μοναδική πατενταρισμένη λειτουργία του Armlift προσφέρει έναν εργονομικό χώρο εργασίας με άφθονο χώρο για τα πόδια, άνετες θέσεις εργασίας και απαράμιλλη προσβασιμότητα. Το Armlift είναι η ιδανικ...

Συσκευές ανύψωσης και ανατροπής για ρυμουλκούμενα τρένα (ARZ)

Συσκευή ανύψωσης και κλίσης ARZ για ρυμουλκούμενα τρένα

Η συσκευή ανύψωσης και κλίσης ARZ αναπτύχθηκε σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων...