Κατάλογος
Κατάλογος

EdmoLift Hebetechnik GmbH

  • EN 1570-1

Επιστροφή στη λίστα

Συσκευές ανύψωσης και ανατροπής για ρυμουλκούμενα τρένα (ARZ) της EdmoLift Hebetechnik GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Συσκευή ανύψωσης και κλίσης ARZ για ρυμουλκούμενα τρένα

Η συσκευή ανύψωσης και κλίσης ARZ αναπτύχθηκε σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων της Ευρώπης για εργονομική, ασφαλή και οικονομική προμήθεια υλικών χωρίς περονοφόρα οχήματα.

Τα περονοφόρα οχήματα προκαλούν κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό εργατικών ατυχημάτων και, ακριβέστερα, αποτελούν ένα αναποτελεσματικό μέσο μεταφοράς υλικών. Οι συρμοί ρυμούλκησης, από την άλλη πλευρά, επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη μεταφορά υλικών.

Οι συρμοί ρυμούλκησης έλκουν πολλά καρότσια με υλικά, τα οποία αποσυνδέονται στους αντίστοιχους χώρους εργασίας. Τα καροτσάκια μπορούν στη συνέχεια να κυλήσουν πάνω στη μονάδα ανύψωσης-ανατροπής από δύο πλευρές, ανάλογα με το σχεδιασμό της αντιολισθητικής διάταξης. Το ύψος ανύψωσης και η γωνία κλίσης μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα χειροκίνητα ή αυτόματα, εξασφαλίζοντας εξαιρετική προσβασιμότητα με άφθονο χώρο για τα πόδια.

Το ARZ lift-tilt είναι ένα προϊόν με πρωτοποριακό σχεδιασμό που παρέχει με μοναδικό τρόπο αποτελεσματικό, ασφαλή και εργονομικό χειρισμό υλικών.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Ο εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός καθιστά τη συσκευή ανύψωσης-κλίσης ARZ κατάλληλη για τα περισσότερα τυποποιημένα καροτσάκια ανύψωσης διαδρομής.
Η απείρως μεταβαλλόμενη ρύθμιση ύψους και γωνίας κλίσης επιτρέπει την πολύ ευέλικτη τοποθέτηση υλικού ανάλογα με τον εκάστοτε χρήστη.
Ο αρθρωτός σχεδιασμός προσφέρει μεγάλη ποικιλία λύσεων για τις πιο διαφορετικές απαιτήσεις.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Ανελκυστήρες με βραχίονες

Ανελκυστήρες με βραχίονες

Η μοναδική πατενταρισμένη λειτουργία του Armlift προσφέρει έναν εργονομικό χώρο εργασίας με άφθονο χώρο για τα πόδια, άνετες θέσεις εργασίας και απαράμιλλη προσβασιμότητα. Το Armlift είναι η ιδανικ...

Ανελκυστήρες με βραχίονες (LTT 750)

LTT 750 για ρυμουλκούμενα τρένα

Το LTT είναι η νέα γενιά λύσεων ανύψωσης και κλίσης που αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις χειρισμού υλικών.
...