Κατάλογος
Κατάλογος

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Εφοδιαστικές μεταφορών (International) της LKW WALTER Internationale Transportorganisation

Ερώτηση προϊόντος  

Η LKW WALTER οργανώνει οδικές και συνδυασμένες μεταφορές. Σε όλη την Ευρώπη. Σας προσφέρουμε τρία μοντέλα για να κρατάτε τα οχήματά σας απασχολημένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γύρο-γύρο
Στο μοντέλο γύρο-γύρο, τα οχήματά σας ταξιδεύουν συνεχώς μεταξύ δύο χωρών. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας σε ποια διαδρομή θέλετε να κινηθείτε. Το μοντέλο αυτό χαρακτηρίζεται από τη συνεχή απασχόληση των φορτηγών σας. Επωφελείστε από ασφαλείς και μακροπρόθεσμα προγραμματιζόμενες ευκαιρίες κέρδους και περισσότερα κέρδη χάρη στη βελτιστοποίηση των κενών χιλιομέτρων.

One-Way
Έχετε τους δικούς σας πελάτες εξαγωγών ή εισαγωγών σε μεμονωμένες διαδρομές και αναζητάτε φορτία με επιστροφή Οργανώστε εύκολα και ευέλικτα τα φορτία που σας λείπουν με το LKW WALTER και μεγιστοποιήστε τη χρήση των οχημάτων σας. Προγραμματίστε τις μεταφορές σας επίσης χρησιμοποιώντας την προσφορά μας για τα φορτία στο ανταλλακτήριο εμπορευμάτων ΦΟΡΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Φορτηγά με ρυμουλκούμενα
Θέλετε να εργάζεστε κυρίως περιφερειακά με τις μονάδες έλξης σας και να βρίσκεστε στο σπίτι σας το Σαββατοκύριακο Ως συνεργάτης φορτηγών μεταφέρετε τα γερανοφόρα ρυμουλκούμενά μας μεταξύ των σιδηροδρομικών ή ακτοπλοϊκών τερματικών σταθμών και των σημείων φόρτωσης ή εκφόρτωσης των πελατών μας. Σε αυτό το μοντέλο, οι μονάδες έλξης σας είναι συνεχώς απασχολημένες - και δεν απαιτούνται δικά σας ρυμουλκούμενα.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Εφοδιαστικές μεταφορών

Συνδυασμένη κυκλοφορία (Combined traffic)

Συνδυασμένες μεταφορές - βιώσιμες και ευέλικτες

Προκειμένου οι μεταφορές να διεκπεραιώνονται όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικά, οι συνδυασμένες μεταφορές...