Κατάλογος
Κατάλογος

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Σχετικά με LKW WALTER Internationale Transportorganisation

Η LKW WALTER είναι ο κορυφαίος οργανισμός μεταφορών στην Ευρώπη Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, μπορούμε να οργανώσουμε τα πλήρη φορτία φορτηγών σας σε όλη την Ευρώπη και από/προς τη Ρωσία, την Κεντρική Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Εκτός από τις συνήθεις οδικές μεταφορές με ρυμουλκούμενα με κουρτίνα, η εταιρεία προσφέρει επίσης συνδυασμένες μεταφορές μέσω οδικών/σιδηροδρομικών μεταφορών και θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων. Οι πελάτες μας - μεγάλες διεθνείς εταιρείες, καθώς και μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη - μας δίνουν καθημερινά περισσότερες από 6.000 παραγγελίες για πλήρη φορτία φορτηγών (FTL).

Γραφεία μεταφορών & Μεταφορές

Ο διαμεταφορέας LKW WALTER σας προσφέρει μεταφορές με φορτηγά σε όλη την Ευρώπη. Για να πραγματοποιήσετε τις μεταφορές σας όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το περιβάλλον και με το λιγότερο δυνατό κόστος...

Μεταφορές με φορτηγά στην Ανατολική Ευρώπη

Φορτώνουμε και ξεφορτώνουμε τα εμπορεύματά σας σε όλη τη Ρωσική Ομοσπονδία. Στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη καθώς και στο Αικατερίνμπουργκ ή το Βλαδιβοστόκ. Το πρακτορείο μεταφορών LKW WALTER, ο...

Ευρωπαϊκές μεταφορές

Ο διαμεταφορέας LKW WALTER, ο μεταφορέας σας για την Ευρώπη, οργανώνει τις μεταφορές σας με φορτηγά (μεταφορές πλήρων φορτίων) σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Θαλάσσια μεταφορά

Η LKW WALTER μισθώνει σταθερές χωρητικότητες σε ποντοπόρα πλοία και τρένα σε μακροπρόθεσμη βάση - από μεμονωμένα βαγόνια ("pocket wagon") έως ολόκληρους συρμούς ("Company Trains").

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι πλέον κάτι περισσότερο από μια απλή εναλλακτική λύση για τα αυτοκίνητα....

Η βιωσιμότητα και η π...