Κατάλογος
Κατάλογος

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

06.02.2024 01:02

Μονάδα ηλεκτρικού ελκυστήρα: μία εβδομάδα πρακτικών δοκιμών

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι πλέον κάτι περισσότερο από μια απλή εναλλακτική λύση για τα αυτοκίνητα. Τι γίνεται όμως με τα φορτηγά Παρά το υψηλό κόστος απόκτησης, τις μικρές αποστάσεις και τα υψηλά βάρη, η τεχνολογία προβλέπεται να έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στις εμπορευματικές μεταφορές. Η LKW WALTER, ως πρωτοπόρος των εναλλακτικών επιλογών μεταφοράς, όπως οι συνδυασμένες μεταφορές, εξετάζει φυσικά και τα εναλλακτικά καύσιμα και συστήματα κίνησης. Αυτό έχει οδηγήσει σε διάφορες δοκιμές, όπως η πρόσφατη εβδομάδα δοκιμών με μια μονάδα τράκτορα VOLVO με μπαταρία (BEV) στην Πολωνία.


Η φάση δοκιμών: μια εβδομάδα αμιγώς ηλεκτρικών μεταφορών μεγάλων αποστάσεων

Ως ένας από τους πρώτους οργανισμούς μεταφορών στην Ευρώπη, είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε εκτενώς τη μονάδα τράκτορα BEV του κατασκευαστή Volvo μαζί με έναν πολωνό συνεργάτη μεταφορών για μια εβδομάδα σε μεγαλύτερες διαδρομές. Κατά τη διάρκεια αρκετών μεταφορών εντός της Πολωνίας, η τεχνολογία αποδείχθηκε πολλά υποσχόμενη για το μέλλον. Το αποκορύφωμα: εξοικονόμηση πάνω από 1.600 kg εκπομπών CO2 σε μια απόσταση 2.435 km - εξοικονόμηση πάνω από 65% σε σύγκριση με ένα πετρελαιοκίνητο όχημα. Μέχρι και 629 χλμ. μπορούν να διανυθούν ημερησίως.

Γιατί το κάνουμε αυτό

Με περισσότερες από 558.000 μεταφορές σε συνδυασμένες μεταφορές το 2022 και περισσότερες από 350 αναχωρήσεις την ημέρα, η LKW WALTER εκπληρώνει εδώ και χρόνια την ευθύνη της για ένα πράσινο μέλλον στις ευρωπαϊκές εμπορευματικές μεταφορές. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κυριολεκτικά ακόμα πολλές δυνατότητες ανάπτυξης στη διαδρομή. Πιστεύουμε ότι τα οχήματα με μπαταρίες έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν διαδρόμους μηδενικών εκπομπών σε σύντομες διαδρομές προ- και επόμενης μεταφοράς στις συνδυασμένες μεταφορές. Για το λόγο αυτό, επεκτείνουμε τις δοκιμές μας στο εγγύς μέλλον και ελπίζουμε να επιτύχουμε άλλο ένα ορόσημο για τις συνδυασμένες μεταφορές στο εγγύς μέλλον.

Περισσότερα νέα