Κατάλογος
Κατάλογος

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

Η LKW WALTER οργανώνει οδικές και συνδυασμένες μεταφορές. Πανευρωπαϊκά.

Σας προσφέρουμε τρία μοντέλα για να κρατήσετε τα οχήματά σας όσο το δυνατόν πιο απασχολημένα.

Κυκλική διαδρομή
Στο μοντέλο κυκλικής διαδρομής, τα οχήματά σας ταξιδεύουν συνεχώς μεταξύ δύο χωρών. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας σε ποια διαδρομή θέλετε να κινηθείτε. Αυτό το μοντέλο χαρακτηρίζεται από τη συνεχή απασχόληση των φορτηγών σας. Επωφελείστε από μακροπρόθεσμα προβλέψιμες, ασφαλείς ευκαιρίες κέρδους και περισσότερα κέρδη χάρη στη βελτιστοποίηση των κενών χιλιομέτρων.

One-Way
Έχετε δικούς σας πελάτες εξαγωγών ή εισαγωγών σε μεμονωμένες διαδρομές και αναζητάτε φορτία με επιστροφή Οργανώστε εύκολα και ευέλικτα τα φορτία που σας λείπουν με την LKW WALTER και μεγιστοποιήστε τη χρήση των οχημάτων σας. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τις μεταφορές σας μέσω της προσφοράς φορτίων μας στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων LOADS TODAY.

Φορτηγά με ρυμουλκούμενα
Θέλετε να εργάζεστε κυρίως περιφερειακά με τις ρυμουλκούμενες μονάδες σας Ως συνεργάτης φορτηγών, μεταφέρετε τα γερανοφόρα ρυμουλκούμενά μας μεταξύ των σιδηροδρομικών και ακτοπλοϊκών τερματικών σταθμών καθώς και των σημείων φόρτωσης και εκφόρτωσης των πελατών μας. Αυτό σας επιτρέπει να προγραμματίζετε και να οργανώνετε τη διαμονή των οδηγών, τις ανταλλαγές οδηγών και τις επισκέψεις σε συνεργεία εύκολα και αποτελεσματικά. Ως συνεργάτης μεταφοράς φορτηγών, η ρυμουλκούμενη μονάδα σας είναι πάντα απασχολημένη και δεν χρειάζεστε δικό σας ρυμουλκούμενο.

 

 

Περισσότερα νέα

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι πλέον κάτι περισσότερο από μια απλή εναλλακτική λύση για τα αυτοκίνητα....

Η βιωσιμότητα και η π...