Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Μαξιλάρια απόσβεσης (SLAB 030 to SLAB 300) της ACE Stoßdämpfer GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Μαξιλάρια απόσβεσης

Απορρόφηση ενέργειας σε μορφή μαξιλαριού
Ζαχαροπλαστική και συνδυασμός
Ενεργειακή ικανότητα 3,1 Nm/κύκλος έως 210 Nm/κύκλος
Εμβέλεια 6,5 mm έως 12,5 mm

Προσαρμοσμένο υλικό απόσβεσης σε μορφή μαξιλαριού: Τα μαξιλαράκια απόσβεσης SLAB είναι κατασκευασμένα από ιξωδοελαστικό υλικό PUR. Απορροφούν εξαιρετικά αποτελεσματικά τα φορτία κρούσης και είναι επίσης κατάλληλα για τη μόνωση ή την απόσβεση κραδασμών.

Τα μαξιλαράκια της οικογένειας προϊόντων SL-030 έως SL-300 προσαρμόζονται γρήγορα στον εκάστοτε τύπο εφαρμογής. Αυτό επιτυγχάνεται εν μέρει μέσω της διαμόρφωσης του εργαλείου υπολογισμού ή απευθείας από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της ACE. Επιπλέον, αυτό είναι εφικτό επειδή το τυποποιημένο υλικό μπορεί να κοπεί ακριβώς και γρήγορα σύμφωνα με κάθε απαίτηση του πελάτη με το νέο μας σύστημα κοπής. Είναι επίσης δυνατή η λήψη ενός δείγματος για την εύρεση της βέλτιστης λύσης.

Τα μαξιλαράκια απόσβεσης SLAB αποτελούν αποδεδειγμένη προστασία από κρούσεις ή συγκρούσεις. Χρησιμοποιούνται σε ιμάντες αποσκευών και μεταφοράς, σε συστήματα μεταφοράς, σε πνευματικές, ηλεκτρομηχανικές και υδραυλικές κινήσεις, καθώς και σε γραμμικά αμαξίδια.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Δίσκοι απόσβεσης κραδασμών

Δίσκοι απόσβεσης κραδασμών (SLAB)

Προσαρμοσμένη απομόνωση κραδασμών

SLAB, CEL και PAD: τρεις διαφορετικοί τύποι μαξιλαριών, ένας σκοπός: να παρέχουν στους χρήστες σε όλους τους τομείς την καλύτερη τεχνολογί...