Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Σχετικά με ACE Stoßdämpfer GmbH

Ο ειδικός σας για την τεχνολογία βιομηχανικής απόσβεσης

Από τα μέσα του 2016, η ACE είναι επίσημα μέλος της Stabilus S.A., ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές αεριοφόρων ελατηρίων, ηλεκτρομηχανικών κινήσεων και αποσβεστήρων παγκοσμίως.

Η ACE ιδρύθηκε το 1963 και παρουσίασε το πρώτο ρυθμιζόμενο βιομηχανικό αμορτισέρ. Πάνω από 50 χρόνια αργότερα, η ACE είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα της βιομηχανικής τεχνολογίας απόσβεσης. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει πλέον προϊόντα ελέγχου αυτοματισμού, ελέγχου κίνησης, ελέγχου κραδασμών και ασφάλειας.

Η έμπειρη, τοπική ομάδα υποστήριξης της ACE επικεντρώνεται στην εξεύρεση της κατάλληλης λύσης για κάθε πελάτη - παγκοσμίως. Τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται παντού, από το βυθό του ωκεανού μέχρι τον ουρανό από πάνω, και οπουδήποτε απαιτείται ακριβής επιβράδυνση ή υποστήριξη δύναμης ή έλεγχος κραδασμών. Η ACE έχει την έδρα της στο Langenfeld της Γερμανίας (Μάρκετινγκ και Πωλήσεις) και στο Farmington Hills του Michigan (Μηχανική και Λειτουργία), με 5 υποκαταστήματα και 4 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο, καθώς και γραφεία αντιπροσώπευσης σε 45 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Η ACE αναγνωρίζεται ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία βιομηχανικής απορρόφησης και με ισχυρή πίστη στην τοπική υποστήριξη, διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο διανομής και προμηθειών ικανό να μηχανεύει και να υποστηρίζει σε όλα τα βιομηχανικά έθνη του κόσμου. Με πάνω από εκατόν είκοσι διανομείς αποθεμάτων που βρίσκονται σε περισσότερες από σαράντα πέντε διαφορετικές χώρες, παραγωγή σε τρεις ηπείρους και δέσμευση στην καινοτομία και την ανάπτυξη, η ACE είναι διαθέσιμη να σας βοηθήσει, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η διεθνής ομάδα της ACE αποτελείται από πλήρως εκπαιδευμένους, αξιοσέβαστους τοπικούς διανομείς που ο καθένας τους εξυπηρετεί μια τοπική κοινότητα, υποστηριζόμενους από το διεθνές προσωπικό της ACE που αποτελείται από ανώτερους μηχανικούς και σχεδιαστές, οι οποίοι είναι σε θέση να συμβουλεύουν και να προσαρμόζουν τον εξοπλισμό στις ειδικές απαιτήσεις κάθε εταιρείας. Η διεθνής υποστήριξή μας ενισχύεται από το πολύγλωσσο προσωπικό, τα υψηλά επίπεδα αποθεμάτων που διατηρούνται σε όλες τις τοποθεσίες και την ικανότητα να ανταποκρινόμαστε γρήγορα ακόμη και στις πιο σύνθετες τεχνικές ερωτήσεις. Πάνω από σαράντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της βιομηχανικής επιβράδυνσης και η επιτυχημένη συνεργασία με ορισμένα από τα πιο διάσημα ιδρύματα μηχανικών και πανεπιστήμια έχει δώσει στην ACE την ικανότητα να αναπτύσσει πολύπλοκα προγράμματα προσομοίωσης που έχουν αποδειχθεί επανειλημμένα σωστά σε πραγματικά έργα. Αυτές οι δυνατότητες είναι στη διάθεσή σας, είτε χρειάζεστε μόνο ένα μικρό τμήμα είτε αναπτύσσετε μια πλήρη νέα σειρά προϊόντων. Η ACE είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

ACE - ΌΤΑΝ Η ΑΠΌΔΟΣΗ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (MA/ML33 to MA/ML64)

Υψηλή απορρόφηση ενέργειας και προοδευτική προσαρμογή
Ρυθμιζόμενο

Ενεργειακή ικανότητα 170 Nm/κύκλος έως 6.780 Nm/κύκλος
Χρονική διαδρομή 23,1 mm...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (SC33 to SC45)

Σχεδιασμός σωλήνα εμβόλου για μέγιστη απορρόφηση ενέργειας

Αυτοσυμπληρούμενη, τεχνολογία σωλήνα εμβόλου
Ενεργειακή ικανότητα 155 Nm/κύκλος έως 680 Nm/κύκλος
Χρονι...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (MC33-LT to MC64-LT)

Ακραία χαμηλές θερμοκρασίες και υψηλές συχνότητες κύκλων

Αυτοσυμπυκνούμενο, χρήση σε θερμοκρασίες από -50 °C έως +66 °C
Ενεργειακή ικανότητα 170 Nm/κύκλος έως...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (MC33-HT to MC64-HT)

Σταθερή σε ακραίες θερμοκρασίες με υψηλές συχνότητες κύκλων

Αυτοσυμπυκνούμενη, χρήση σε θερμοκρασία 0 °C έως 150 °C
Ενεργειακή ικανότητα 170 Nm/κύκλος έως 3.73...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (MC33-V4A to MC64-V4A)

Βέλτιστη προστασία από τη διάβρωση

Αυτοσυμπυκνούμενη, από ανοξείδωτο χάλυβα
Ενεργειακή χωρητικότητα 170 Nm/κύκλος έως 3.730 Nm/κύκλος
Χρονική διαδρομή 23,1 mm έως...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (MC33 to MC44)

Υψηλή απορρόφηση ενέργειας και στιβαρή σχεδίαση
Αυτο-αντιστάθμιση

Ενεργειακή ικανότητα 170 Nm/κύκλος έως 5.650 Nm/κύκλος
Χρονική διαδρομή 23,1 mm...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (MAGNUM)

Απορροφητήρες κατά περίπτωση - για όλα τα φορτία

Τα βιομηχανικά αμορτισέρ της ACE δουλεύουν σκληρά. Η εφαρμογή τους σημαίνει ότι τα κινούμενα φορτία επιβραδύνονται ομοιόμορ...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (CA2 to CA4 + A1 1/2 to A3)

Αποτελεσματική απορρόφηση κραδασμών για βαριά φορτία

Τα βαριά βιομηχανικά αμορτισέρ της ACE ολοκληρώνουν τις προσφορές της εταιρείας στην τεχνολογία απόσβεσης. Αυτή η κατηγ...

Αποσβεστήρες κραδασμών-μινιατούρες

Ρύθμιση για σχεδόν κάθε σχεδιασμό

Τα μικροσκοπικά αμορτισέρ της ACE είναι δοκιμασμένα προϊόντα ποιότητας που χρησιμοποιούνται σε εκατομμύρια σχέδια βιομηχανικών κατασκευών...

Μικρό αμορτισέρ (MC5 to MC75)

Απορροφητήρες κραδασμών σε μικρογραφία, αυτοαντισταθμιζόμενοι
Ενεργειακή χωρητικότητα 0,68 Nm/κύκλος έως 9 Nm/κύκλος
Χρονική διαδρομή 4 mm έως 10 mm


Ιδανικό για συμπαγείς, α...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου

Εξαιρετικά υψηλή αντοχή και με τη χαμηλότερη δύναμη επαναφοράς
Τεχνολογία αυτοσυμπληρούμενου, κυλιόμενου διαφράγματος
Ενεργειακή ικανότητα 20 Nm/κύκλος έως 136 Nm/κύκλος
Διαδρομή 12...

Αποσβεστήρες κραδασμών-μινιατούρες (MC150-V4A to MC600-V4A)

Μικροσκοπικά αμορτισέρ
MC150-V4A έως MC600-V4A

Εξαιρετικά υψηλή αντοχή με αντιδιαβρωτική προστασία από ανοξείδωτο χάλυβα
Αυτοσυμπληρούμενο, ανοξε...

Ο έβδομος άξονας καθιστά τα ρομπότ σε πολλές μονάδες παραγωγής πιο κινητά και αυξάνει την εμβέλειά τους. Για να διασφαλιστεί ότι τα ατυχήματα δεν θα καταστρέψουν αυτή την αύξηση της παραγωγικότητας, η EXPERT-TÜNKERS GmbH συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την ACE Stoßdämpfer GmbH για την προστασία των τελικών θέσεων
Θέμα: Προσαρμογή των μικρών αμορτισέρ ACE για την καλύτερη δυνατή προστασία
Η ACE Stoßdämpfer GmbH υποστηρίζει εδώ και χρόνια νέους ακαδημαϊκούς. Αυτό συνέβη και σε μια μεταπτυχιακή διατριβή, στην οποία απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών του Aalen αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μονωτήρες από καουτσούκ και μέταλλο της ACE με σκοπό την εξάλειψη των ενοχλητικών δονήσεων σε ένα εργαστήριο δοκιμών. Τώρα, η σχολή μηχανολόγων μηχανικών και τεχνολογίας υλικών του Aalen έχει διαθέσει τον πάγκο δοκιμών σε έναν γνωστό προμηθευτή αυτοκινήτων για σειρές δοκιμών από εργαζόμενους φοιτητές.
Ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη γρήγορη και αξιόπιστη διάχυση καταστροφικών ενεργειών σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες είναι η χρήση μικρών και βιομηχανικών αμορτισέρ. Οι γραμμικές χαρακτηριστικές καμπύλες καθιστούν τα υδραυλικά εξαρτήματα ανώτερα από άλλες λύσεις απόσβεσης όταν πρόκειται για την επιβράδυνση κινούμενων μαζών γρήγορα, με ασφάλεια και ακρίβεια. Το κλειδί για την επιτυχία των στοιχείων απόσβεσης ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης σε βιομηχανική χρήση είναι η τεχνογνωσία των μηχανικών αμορτισέρ, οι τεχνικές προσομοίωσης και οι δεκαετίες περαιτέρω εξελίξεων στους τομείς της στεγανοποίησης και της τεχνολογίας ρευστών.
Κάθε διακοπή της παραγωγής κοστίζει χρόνο και χρήμα. Αλλά οι αγοραστές και οι σχεδιαστές έχουν στη διάθεσή τους πολυάριθμα προϊόντα ασφαλείας για την προστασία του εξοπλισμού. Αυτό ειδικά για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και να αυξηθεί η παραγωγικότητα στις διαδικασίες χειρισμού και στις αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Εκτός από τα υδραυλικά λειτουργούντα μικρά και βιομηχανικά αμορτισέρ, η ACE προσφέρει μια ποικιλία εναλλακτικών λύσεων χαμηλού κόστους. Αυτές χρησιμοποιούνται όταν δεν απαιτείται ακριβής διακοπή λειτουργίας. Τρεις εφαρμογές απεικονίζουν το ευρύ φάσμα των μικρών βοηθητικών αμορτισέρ.
Με τα νέα της αμορτισέρ, η ACE Stoßdämpfer GmbH από το Langenfeld προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της στον τομέα των προϊόντων ασφαλείας στιβαρές λύσεις μίας χρήσης. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ειδικούς σωλήνες αλουμινίου ή χάλυβα που διπλώνουν όπως προβλέπεται σε περίπτωση σύγκρουσης και μετατρέπουν την κινητική ενέργεια της πρόσκρουσης σε θερμότητα. Τα στοιχεία της μηχανής προστατεύουν τις κατασκευές σε περίπτωση ατυχήματος μέσω υψηλής, ομοιόμορφης διάχυσης ενέργειας 98%. Οι αποσβεστήρες πρόσκρουσης της ACE Stoßdämpfer GmbH προσφέρουν μεγάλη μακροχρόνια σταθερότητα στην καθημερινή λειτουργία, καθώς και εξαιρετική προστασία σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας έκτακτης ανάγκης. Είναι επίσης εύκολο να εγκατασταθούν και να αντικατασταθούν μετά από ένα ατύχημα.