Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Σχετικά με ACE Stoßdämpfer GmbH

Ο ειδικός σας για την τεχνολογία βιομηχανικής απόσβεσης

Από τα μέσα του 2016, η ACE είναι επίσημα μέλος της Stabilus S.A., ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές αεριοφόρων ελατηρίων, ηλεκτρομηχανικών κινήσεων και αποσβεστήρων παγκοσμίως.

Η ACE ιδρύθηκε το 1963 και παρουσίασε το πρώτο ρυθμιζόμενο βιομηχανικό αμορτισέρ. Πάνω από 50 χρόνια αργότερα, η ACE είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα της βιομηχανικής τεχνολογίας απόσβεσης. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει πλέον προϊόντα ελέγχου αυτοματισμού, ελέγχου κίνησης, ελέγχου κραδασμών και ασφάλειας.

Η έμπειρη, τοπική ομάδα υποστήριξης της ACE επικεντρώνεται στην εξεύρεση της κατάλληλης λύσης για κάθε πελάτη - παγκοσμίως. Τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται παντού, από το βυθό του ωκεανού μέχρι τον ουρανό από πάνω, και οπουδήποτε απαιτείται ακριβής επιβράδυνση ή υποστήριξη δύναμης ή έλεγχος κραδασμών. Η ACE έχει την έδρα της στο Langenfeld της Γερμανίας (Μάρκετινγκ και Πωλήσεις) και στο Farmington Hills του Michigan (Μηχανική και Λειτουργία), με 5 υποκαταστήματα και 4 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο, καθώς και γραφεία αντιπροσώπευσης σε 45 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Η ACE αναγνωρίζεται ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία βιομηχανικής απορρόφησης και με ισχυρή πίστη στην τοπική υποστήριξη, διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο διανομής και προμηθειών ικανό να μηχανεύει και να υποστηρίζει σε όλα τα βιομηχανικά έθνη του κόσμου. Με πάνω από εκατόν είκοσι διανομείς αποθεμάτων που βρίσκονται σε περισσότερες από σαράντα πέντε διαφορετικές χώρες, παραγωγή σε τρεις ηπείρους και δέσμευση στην καινοτομία και την ανάπτυξη, η ACE είναι διαθέσιμη να σας βοηθήσει, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η διεθνής ομάδα της ACE αποτελείται από πλήρως εκπαιδευμένους, αξιοσέβαστους τοπικούς διανομείς που ο καθένας τους εξυπηρετεί μια τοπική κοινότητα, υποστηριζόμενους από το διεθνές προσωπικό της ACE που αποτελείται από ανώτερους μηχανικούς και σχεδιαστές, οι οποίοι είναι σε θέση να συμβουλεύουν και να προσαρμόζουν τον εξοπλισμό στις ειδικές απαιτήσεις κάθε εταιρείας. Η διεθνής υποστήριξή μας ενισχύεται από το πολύγλωσσο προσωπικό, τα υψηλά επίπεδα αποθεμάτων που διατηρούνται σε όλες τις τοποθεσίες και την ικανότητα να ανταποκρινόμαστε γρήγορα ακόμη και στις πιο σύνθετες τεχνικές ερωτήσεις. Πάνω από σαράντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα της βιομηχανικής επιβράδυνσης και η επιτυχημένη συνεργασία με ορισμένα από τα πιο διάσημα ιδρύματα μηχανικών και πανεπιστήμια έχει δώσει στην ACE την ικανότητα να αναπτύσσει πολύπλοκα προγράμματα προσομοίωσης που έχουν αποδειχθεί επανειλημμένα σωστά σε πραγματικά έργα. Αυτές οι δυνατότητες είναι στη διάθεσή σας, είτε χρειάζεστε μόνο ένα μικρό τμήμα είτε αναπτύσσετε μια πλήρη νέα σειρά προϊόντων. Η ACE είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

ACE - ΌΤΑΝ Η ΑΠΌΔΟΣΗ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ

Αποσβεστήρας κρούσεων ασφαλείας (Crash Dampers)

Εξαιρετικά αποτελεσματική διάχυση ενέργειας από αλουμίνιο και χάλυβα

Αποσβεστήρες έκτακτης ανάγκης μιας χρήσης
Απορρόφηση ενέργειας 670 Nm/διαδρομή έως 11.200 Nm/διαδρ...

Λύσεις αποσβεστήρων

Η ευρεία γκάμα προϊόντων εκτείνεται από λύσεις απόσβεσης στην τεχνολογία αυτοματισμού, τον έλεγχο της ταχύτητας και την απομόνωση κραδασμών μέχρι στοιχεία ασφαλείας.

Μια έμπειρη ομάδα μ...

Στοιχεία σύσφιξης (LOCKED)

Επιτόπια σύσφιξη και διακοπή σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και άλλες καταστάσεις

Τα στοιχεία σύσφιξης της σειράς LOCKED εξυπηρετούν επίσης τον σκοπό της ασφάλειας. Αυτά τ...

Βισκοελαστικά αμορτισέρ (VS)

Λύσεις μεγάλης διάρκειας για στάσεις έκτακτης ανάγκης

Αυτή η σειρά είναι η ενδιαφέρουσα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο ασφαλείας της ACE. Απλοί και συμπαγείς σε σχεδιασμό, ανθεκ...

Η ψηφιοποίηση και η προσέγγιση της λιτής διαχείρισης θεωρούνται ως μια ευπρόσδεκτη θεραπεία αδυνα...

Οι ειδικοί στη διακοπή έκτακτης ανάγκης γιορτάζουν τις πρεμιέρες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση
Όταν πρόκειται για βιομηχανική τεχνολογία απόσβεσης, η ACE είναι ένα από τα πρώτα λιμάνια που επισκέπτονται οι περισσότεροι μηχανικοί και σχεδιαστές παγκοσμίως. Ανεξάρτητα από τις ερωτήσεις που έχουν οι ειδικοί αυτές τις ημέρες, η ACE απαντά πάντα γρήγορα, είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω προσωπικής επαφής στο χώρο.

Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο σχεδιασμό των αναπηρικών αμαξιδίων. Αυτό αποδεικνύεται από...

ACE - ΌΤΑΝ Η ΑΠΌΔΟΣΗ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ