Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Βισκοελαστικά αμορτισέρ (VS) της ACE Stoßdämpfer GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Λύσεις μεγάλης διάρκειας για στάσεις έκτακτης ανάγκης

Αυτή η σειρά είναι η ενδιαφέρουσα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο ασφαλείας της ACE. Απλοί και συμπαγείς σε σχεδιασμό, ανθεκτικοί και χωρίς συντήρηση στη λειτουργία, αυτοί οι αποσβεστήρες αποτελούν αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις για τις υπάρχουσες λύσεις διακοπής έκτακτης ανάγκης.
Εύκολοι στην εγκατάσταση και επίσης εύκολοι στην ενσωμάτωση σε υπάρχουσες κατασκευές, οι επιμέρους τύποι ιξωδοελαστικών αποσβεστήρων κραδασμών της ACE ανταποκρίνονται απόλυτα σε πολλές από τις σημερινές απαιτήσεις για λύσεις ασφαλείας, ιδιαίτερα σε μεγάλες εφαρμογές. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πιθανής απορρόφησης ενέργειας και είναι επίσης ιδανικά εξοπλισμένα για πολλές εφαρμογές με τα αντίστοιχα μήκη διαδρομής. Μετά την εγκατάσταση, εξασφαλίζουν διαρκή ηρεμία και ησυχία καθώς και τέλεια προστασία. Η ACE προσφέρει επίσης εξατομικευμένες ατομικές λύσεις ειδικά για αυτή τη σειρά αποσβεστήρων.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Προφυλακτήρες

Μαξιλάρια απόσβεσης (SLAB)

Προσαρμοσμένη τεχνολογία απόσβεσης

Με τα μαξιλαράκια απόσβεσης από τις σειρές SLAB, η ACE παρέχει λύσεις για την αποτελεσματική επιβράδυνση των φορτίων πρόσκρουσης σε μεγάλ...