Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Μαξιλάρια απόσβεσης (SLAB) της ACE Stoßdämpfer GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Προσαρμοσμένη τεχνολογία απόσβεσης

Με τα μαξιλαράκια απόσβεσης από τις σειρές SLAB, η ACE παρέχει λύσεις για την αποτελεσματική επιβράδυνση των φορτίων πρόσκρουσης σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα αυτά συναντώνται σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών απόσβεσης της ACE εκεί όπου αρχίζει η ταλάντωση ή όπου πρέπει να επιβραδυνθούν οι βλαβερές κρούσεις σε κατασκευαστικές κατασκευές σε μεγάλη επιφάνεια.

Τα μαξιλαράκια SLAB της ACE, τα οποία είναι διαθέσιμα προς επιλογή σε οποιοδήποτε μέγεθος, απορροφούν στατικά φορτία από 3 έως 30 N/cm² και μπορούν είτε να κοπούν δισδιάστατα σύμφωνα με κάθε απαίτηση είτε να σχεδιαστούν ως χυτευμένο τμήμα. Είναι απλά κολλημένο για να συναρμολογηθεί. Τα τυπικά ύψη των πλακών κυμαίνονται μεταξύ 12,5 και 25 mm. Πολλές διαφορετικές επιστρώσεις ανοίγουν το δρόμο για πολυάριθμες εφαρμογές και όχι μόνο επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα εύρος θερμοκρασιών από -5 °C έως +50 °C.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Προφυλακτήρες

Βισκοελαστικά αμορτισέρ (VS)

Λύσεις μεγάλης διάρκειας για στάσεις έκτακτης ανάγκης

Αυτή η σειρά είναι η ενδιαφέρουσα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο ασφαλείας της ACE. Απλοί και συμπαγείς σε σχεδιασμό, ανθεκ...