Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Βιομηχανικές πηγές αερίου (GZ-15-V4A to GZ-40-VA) της ACE Stoßdämpfer GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Βιομηχανικά ελατήρια αερίου - Τύπος τραβήγματος

Πολύ χαμηλός ρυθμός εξέλιξης με έγκριση FDA
Τεχνολογία βαλβίδων, ανοξείδωτο ατσάλι
Δύναμη έλξης 40 N έως 5.000 N
Εμβέλεια 20 mm έως 600 mm

Εξαιρετική απόδοση όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα: Για ειδικές χρήσεις, π.χ. σε δύσκολες συνθήκες ή σε μικρούς χώρους, το ευρύ φάσμα των βιομηχανικών ελατηρίων αερίου ACE τύπου έλξης από ανοξείδωτο χάλυβα με διάμετρο σώματος από 15 mm έως 40 mm συμπληρώνει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των βιομηχανικών ελατηρίων αερίου ACE τύπου έλξης με βαλβίδες.

Αυτός ο υψηλής ποιότητας σχεδιασμός δεν σκουριάζει και είναι πιο ανθεκτικός έναντι των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε σύγκριση με τα τυπικά ελατήρια αερίου τύπου έλξης. Αυτά τα ελατήρια αερίου από ανοξείδωτο χάλυβα είναι επίσης οπτικά ελκυστικά, πολύ ανθεκτικά και διατίθενται, κατόπιν αιτήματος, σε πολλά μήκη διαδρομής και είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιηθούν σε πολλές δυνάμεις έλξης σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Τα βιομηχανικά ελατήρια τύπου ώθησης ACE από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες όπως η χημική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων, στα αυτοκίνητα, στη μηχανική εγκαταστάσεων και στη ναυπηγική, καθώς και στην ιατρική, τη στρατιωτική, την περιβαλλοντική και την τεχνολογία ύδρευσης.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Ελατήρια αερίου με ασφάλεια

Βιομηχανικά ελατήρια αερίου - Τύπος τραβήγματος (GZ-15 to GZ-40)

Αναλαμβάνειόταν τα πράγματα γίνονται πολύ σφιχτά για τα ελατήρια πίεσης αερίου

Εάν τα ελατήρια τύπου πίεσης αερίου της ACE δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν λ...