Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Πλάκες απόσβεσης (SLAB 170 to SLAB 720) της ACE Stoßdämpfer GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Προσαρμόσιμη σε πολλές μορφές

Πλάκες απόσβεσης γενικής χρήσης
Φυσική συχνότητα 12 Hz έως 50 Hz

Καθολικά εφαρμόσιμες και κατασκευασμένες κατά παραγγελία: Η ACE προμηθεύει τα μαξιλαράκια απόσβεσης στη σειρά SL-170 έως SL-720 με την εμπορική ονομασία SLAB. Αυτά τα καθολικά εφαρμόσιμα αποσβεστήρια κατασκευάζονται από ελαστικά υλικά PUR με υψηλή αποσβεστική ικανότητα. Οι πλάκες πάχους 12,5 mm ή 25 mm που μπορούν να παραδοθούν με πυκνότητα από 170 kg/m3 έως 720 kg/m3 παρέχουν απομόνωση κραδασμών κατά παραγγελία. Μπορούν να συνδυαστούν ως πακέτα απομόνωσης και να κατασκευαστούν κατά παραγγελία ανάλογα με τις απαιτήσεις, με τη χρήση κοπής με υδροβολή. Άλλες επιλογές κατά παραγγελία από την ACE περιλαμβάνουν επιτόπου μέτρηση κραδασμών και επιλογή προϊόντων, ειδικό πακέτο λογισμικού διαστασιολόγησης και σχεδιασμό χωρίς κόστος.

Οι πλάκες SLAB μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές, όπως θεμέλια για εγκαταστάσεις και μηχανήματα, συμπιεστές, αντλιοστάσια και γεννήτριες.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Μονάδες απόσβεσης

Μονάδες απόσβεσης (Pallet stopper)

Εξαρτήματα απόσβεσης για τεχνολογία μεταφοράς

Η ACE προσφέρει συνολικά 32 διαφορετικές στάσεις διαχωρισμού για τις διάφορες απαιτήσεις στην τεχνολογία μεταφοράς. Με αυτά, φ...