Κατάλογος
Κατάλογος

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Εξέδρες ανύψωσης της Dautel GmbH

Ερώτηση προϊόντος

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του DAUTEL LIFTER με ενισχυτή πίεσης για αυτόματη κλίση της πλατφόρμας στο έδαφος, η συναρμολόγηση είναι επίσης δυνατή με μικρή προεξοχή του αμαξώματος σε συνδυασμό με απότομες γωνίες τοποθέτησης. Ο ειδικός σχεδιασμός του ρυμουλκούμενου δεν είναι τεχνικά απαραίτητος. Η στερέωση "clamp on" εξοικονομεί χρόνο εργασίας και την τοποθέτηση μιας ανάρτησης πάνω ή ανάμεσα στο πλαίσιο του πλαισίου.

Η συναρμολόγηση μπορεί να πραγματοποιηθεί ανάλογα με την κατασκευή του πλαισίου του ρυμουλκούμενου ή του ημιρυμουλκούμενου:

Βιδώνεται σε μια υπάρχουσα ανάρτηση στο πλαίσιο.
Τοποθέτηση RUCK-ZUCK, βιδωτή στις κάτω χορδές της διαμήκους δοκού σε τροχιά πλαισίου I-δοκού 980 ή 1300 mm, με "clamp-on" (εκκρεμεί ευρωπαϊκή πατέντα). Η μεταβλητή τεχνική βιδωτής στερέωσης χωρίς συγκόλληση και διάτρηση επιτρέπει την εγκατάσταση χωρίς ανάρτηση και χωρίς επαναβαφή.
Ένας ευαίσθητος στην υγρασία κωδικοποιητικός διακόπτης στο εξωτερικό χειριστήριο ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί την παροχή ρεύματος του DAUTEL LIFTER, προστατεύοντας έτσι το φορτίο από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Ερώτηση προϊόντος

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Εξέδρες ανύψωσης

Εξέδρες ανύψωσης

Βέλτιστη απόσταση από το έδαφος και γωνία κλίσηςΓια παράδειγμα, με μεταξόνιο 3,5 t 4325 mm, απόσταση από το έδαφος με μέγιστο φορτίο περίπου 115 mm, γωνία κλίσης περίπου 9°.

Στιβαρή πλα...

Εξέδρες ανύψωσης

Το DAUTEL SLIDER είναι ένας οριζόντιος ανελκυστήρας ουράς με μονή ή διπλή πτυσσόμενη πλατφόρμα. Ανεξάρτητα από τον σταθερό εξοπλισμό φόρτωσης, είναι το τέλειο σύστημα φόρτωσης για τις εταιρείες μετ...

Εξέδρες ανύψωσης

Το DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT συνδυάζει τα βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος του DAUTEL SLIDER DS VA για κανονικά αμαξώματα - υψηλή χωρητικότητα φορτίου, μεγάλη πλατφόρμα, σχεδιασμός χαμηλής συ...