Κατάλογος
Κατάλογος

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Εξέδρες ανύψωσης της Dautel GmbH

Ερώτηση προϊόντος

Το DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT συνδυάζει τα βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος του DAUTEL SLIDER DS VA για κανονικά αμαξώματα - υψηλή χωρητικότητα φορτίου, μεγάλη πλατφόρμα, σχεδιασμός χαμηλής συντήρησης και ασφαλής λειτουργία - με τη σχεδίαση του DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL για φορτηγά με ανταλλακτικά αμαξώματα όγκου C782 με χαμηλή ζεύξη σε ύψος στάθμευσης 970 mm.Τεχνικά στοιχεία:

- Ικανότητα φορτίου 1500 kg με κέντρο φορτίου 800 mm ή 2000 kg με 600 mm, σε σχέση με την εκκίνηση της πλατφόρμας, κέντρο.

- Πλατφόρμα από χάλυβα/αλουμίνιο 2 τμημάτων μήκους 1620 mm, 1720 mm και 1820 mm, πλάτους 2400 mm. Εύκολο ξεδίπλωμα του άκρου της πλατφόρμας αλουμινίου με το χέρι, υποστηριζόμενο από ελατήριο στρέψης.

- Η πλατφόρμα μπορεί να εξοπλιστεί με προφίλ drive-over για κιβωτιοφόρα αμαξώματα/πλατφόρμες ή με πλάκα drive-over για ανταλλακτικά αμαξώματα BDF.

- Ανάλογα με την κατάσταση τοποθέτησης, το εξωτερικό χειριστήριο παρέχεται με τη μορφή πλαστικού κουτιού DAUTEL ή με προφίλ Z που εξοικονομεί χώρο.

- Κατάλληλο για φορτηγά με πλάτος πλαισίου 750 mm - 790 mm και 837 mm - 867 mm.

- Το πλαίσιο του φορτηγού πρέπει να είναι κωνικό ανάλογα με την κατάσταση προσάρτησης.

- Η μονάδα κίνησης τοποθετείται μεταξύ του πίσω άξονα και του DAUTEL SLIDER στο πλαίσιο του φορτηγού.

- Σε περίπτωση χαμηλού ύψους φόρτωσης/στάθμευσης, μπορεί να είναι χρήσιμη η ενσωμάτωση των πίσω φώτων στο χαλύβδινο τμήμα της πλατφόρμας με τη μορφή φώτων LED, συμπεριλαμβανομένης της υποδοχής πινακίδας κυκλοφορίας. Απαιτείται έγκριση σύμφωνα με το StVZO § 70, ένα ballast για τις ενδεικτικές λυχνίες και μια παραμετροποίηση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του φορτηγού. Δεν περιλαμβάνεται στο πεδίο εφαρμογής της παράδοσης/τιμής.

- Χαλύβδινα μέρη βαμμένα με καθοδική βαφή RAL 9005 μαύρο.

- Γενικά απαιτείται τεχνικός συντονισμός με την DAUTEL.

Ερώτηση προϊόντος

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Εξέδρες ανύψωσης

Εξέδρες ανύψωσης

Βέλτιστη απόσταση από το έδαφος και γωνία κλίσηςΓια παράδειγμα, με μεταξόνιο 3,5 t 4325 mm, απόσταση από το έδαφος με μέγιστο φορτίο περίπου 115 mm, γωνία κλίσης περίπου 9°.

Στιβαρή πλα...

Εξέδρες ανύψωσης

Το DAUTEL SLIDER είναι ένας οριζόντιος ανελκυστήρας ουράς με μονή ή διπλή πτυσσόμενη πλατφόρμα. Ανεξάρτητα από τον σταθερό εξοπλισμό φόρτωσης, είναι το τέλειο σύστημα φόρτωσης για τις εταιρείες μετ...

Εξέδρες ανύψωσης

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του DAUTEL LIFTER με ενισχυτή πίεσης για αυτόματη κλίση της πλατφόρμας στο έδαφος, η συναρμολόγηση είναι επίσης δυνατή με μικρή προεξοχή του αμαξώματος σε συνδυασμό με απ...