Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Επιστροφή στη λίστα

Πείροι ασφάλισης της HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Η HEINRICH KIPP WERK παρουσιάζει άλλη μια νέα εξέλιξη από την ομάδα προϊόντων για μπουλόνια ασφάλισης: Στην αγορά κυκλοφορούν τώρα μοντέλα στα οποία η απασφάλιση του μπουλονιού γίνεται με τη βοήθεια ενός έκκεντρου μοχλού. Όταν ο χρήστης μετακινεί τον έκκεντρο μοχλό πέρα από το νεκρό σημείο του έκκεντρου, το μπουλόνι απασφαλίζεται. Πλεονεκτήματα των νέων κοχλιών ασφάλισης είναι ο εργονομικός σχεδιασμός, η επίπεδη κατασκευή, η αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες καθώς και η γρήγορη ρύθμιση.

Ο πείρος ασφάλισης παραμένει απασφαλισμένος όταν ο μοχλός της λαβής μετακινηθεί πέρα από το νεκρό σημείο του έκκεντρου. Ο χειριστής μπορεί άνετα να απασφαλίζει έναν πείρο κάθε φορά χωρίς να χρειάζεται να κρατάει όλες τις λαβές σε εκτεταμένη θέση.

Αυτή η λειτουργία συναντάται διαφορετικά μόνο σε κοχλίες ασφάλισης με εγκοπή ασφάλισης, αλλά η λαβή πρέπει να περιστρέφεται σε τραβηγμένη θέση - οπότε η διαδικασία διαρκεί περισσότερο. Τα προϊόντα με έκκεντρους μοχλούς, από την άλλη πλευρά, είναι κατάλληλα για βολική γρήγορη ρύθμιση.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι το εργονομικό σχήμα της έκκεντρης λαβής, το οποίο επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό με μικρή προσπάθεια.

Οι έκκεντρες λαβές μπορούν να περιστραφούν κατά 360° και είναι σημαντικά πιο επίπεδες από τις λαβές μανιταριού ή Τ όταν δεν χρησιμοποιούνται. Αυτό επιτρέπει επίσης την εσοχή της τοποθέτησης των προϊόντων, αποφεύγοντας έτσι τα ενοχλητικά περιγράμματα.

Οι μοχλοί χειρολαβής διατίθενται σε μαύρο και κόκκινο της κυκλοφορίας και είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού. Αυτό το πλαστικό είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες και επιτρέπει θερμοκρασίες συνεχούς λειτουργίας περίπου 160 °C και βραχυχρόνιες θερμοκρασίες λειτουργίας το πολύ. 250 °C. Όσον αφορά τα χιτώνια με σπείρωμα και τους πείρους ασφάλισης, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε εκδόσεις από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Όλα τα χιτώνια με σπείρωμα διατίθενται με λεπτό σπείρωμα και σε 4 μεγέθη (M10x1 / M12x1,5 / M16x1,5 / M20x1,5).

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος