Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Σχετικά με HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σύσφιξης, των τυποποιημένων στοιχείων και των εξαρτημάτων λειτουργίας. Η εταιρεία παράγει στις εγκαταστάσεις της στη Γερμανία χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων.

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 75.000 είδη, τα οποία είναι όλα γρήγορα διαθέσιμα από το κέντρο εφοδιαστικής επί τόπου. Η KIPP είναι επομένως ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιομηχανία και την κατασκευή εγκαταστάσεων και μηχανημάτων.

Η KIPP αναπτύσσει τα προϊόντα και τα δοκιμάζει στον ποιοτικό έλεγχο εντελώς εσωτερικά. Μέσω των εκτεταμένων πόρων παραγωγής, μπορούν να υλοποιηθούν τυποποιημένα συγκροτήματα στοιχείων και μεμονωμένα εξαρτήματα ως ειδικές λύσεις. Κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων λειτουργίας της KIPP δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομία και τη σταθερότητα.

Η HEINRICH KIPP WERK υφίσταται από το 1919 και από το 1950 δίνει έμφαση στα ιδιοκατασκευασμένα εργαλεία σύσφιξης, όπως ο κλασικός μοχλός σύσφιξης KIPP. Η εταιρεία απασχολεί 500 υπαλλήλους και έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.
Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso