Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

Οι μίνι σφικτήρες περιστροφής KIPP προσφέρουν υψηλή δύναμη σύσφιξης σε μικρό χώρο

Καθαρή διαδρομή κατά την αλλαγή τεμαχίων

Μικρό στοιχείο σύσφιξης με μεγάλο αποτέλεσμα: Οι νέοι μίνι σφικτήρες περιστροφής της HEINRICH KIPP WERK είναι πάντα μια καλή επιλογή όταν πρόκειται για γρήγορη και ασφαλή σύσφιξη και αποσύνδεση των τεμαχίων και για άνετο χειρισμό σε στενούς χώρους. Αυτοί οι πρακτικοί βοηθοί διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και παραλλαγές.

Με δυνάμεις σύσφιξης από 180 N έως 3,5 kN, είναι επίσης ιδανικά για τη σύσφιξη μεγαλύτερων τεμαχίων. Οι μίνι σφικτήρες αιώρησης της KIPP είναι κατάλληλοι για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στην κατασκευή μηχανών, εργαλείων και εξαρτημάτων. Προσφέρουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι ο βραχίονας σύσφιξης μπορεί να περιστραφεί έξω από την περιοχή εργασίας κατά την αλλαγή τεμαχίων.

Αυτό σημαίνει ότι το τεμάχιο εργασίας μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί ή να εισαχθεί από πάνω. Οι σφικτήρες αιώρησης μπορούν να εγκατασταθούν σε ελάχιστο χρόνο: Η διάταξη σύσφιξης βιδώνεται απλώς στον πάγκο εργασίας ή στο εξάρτημα με τη βοήθεια της βάσης και ο άξονας πίεσης προσαρμόζεται ευέλικτα στο εκάστοτε ύψος του τεμαχίου. Ανάλογα με την κατάσταση εγκατάστασης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παραλλαγές με αριστερό ή δεξιό περιστρεφόμενο βραχίονα σύσφιξης.

Για ιδιαίτερα υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία, διατίθεται εκτός από την στιλβωμένη έκδοση και μια επινικελωμένη έκδοση. Μια εκτεταμένη επιλογή μεγεθών και παραλλαγών προσφέρει στους πελάτες πάντα τη βέλτιστη λύση για τη συγκεκριμένη εφαρμογή τους - ως βασική έκδοση, με έκκεντρο μοχλό ή με λειτουργία μανδάλωσης.

Η τελευταία εξασφαλίζει σταθερή δύναμη σύσφιξης και υποδεικνύει ότι η θέση σύσφιξης έχει επιτευχθεί με ένα σαφές κλικ. "Με το συμπαγές μέγεθος, την υψηλή δύναμη σύσφιξης και την ευρεία γκάμα παραλλαγών, οι μίνι σφικτήρες περιστροφής μας θέτουν νέα πρότυπα όσον αφορά την ακρίβεια και την ευκολία", εξηγεί ο Andreas Völkle, Product Manager Clamping Technology της KIPP. "Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη βέλτιστη λύση για κάθε εργασία σύσφιξης".

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso
Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο