Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

19.02.2024 16:02

Τηλεσκοπικές ράγες βαρέως τύπου έως 480 kg από την KIPP

Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια

Εξαιρετικά υψηλή χωρητικότητα φορτίου με απόλυτα ομαλή λειτουργία: οι νέες τηλεσκοπικές ολισθήσεις βαρέως τύπου της HEINRICH KIPP WERK όχι μόνο υποστηρίζουν φορτία έως και σχεδόν μισό τόνο, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ομαλές και εύκολες στη λειτουργία. Αυτοί οι δυνατοί κινητήρες οφείλουν τα θετικά χαρακτηριστικά τους στον εξελιγμένο σχεδιασμό τους και στην επιλεγμένη διαδικασία παραγωγής.

Είτε πρόκειται για το συρτάρι μπαταριών ενός τρένου, είτε για τις πόρτες μιας μηχανής CNC, είτε για συρόμενα ράφια τεμαχίων σε μια αποθήκη: όπου πρέπει να αποθηκεύονται, να μετακινούνται και να διακινούνται με ασφάλεια μεγάλα βάρη, οι νέες τηλεσκοπικές ολισθήσεις βαρέως τύπου της KIPP προσφέρουν την τέλεια λύση. Δύο οικογένειες προϊόντων με συνολικά 40 τύπους καλύπτουν ένα εύρος μηκών μεταξύ 300 και 1.500 mm και παρέχουν μέγιστη χωρητικότητα φορτίου 420 ή 480 kg όταν τοποθετούνται στο πλάι. Όλα τα μοντέλα είναι οδηγοί πλήρους έκτασης. Αυτό σημαίνει ότι η διαδρομή αντιστοιχεί στο μήκος τοποθέτησης, γεγονός που με τη σειρά του εξασφαλίζει βέλτιστη προσβασιμότητα και μέγιστη ευκολία.

Οι τηλεσκοπικές ολισθήσεις βαρέως τύπου επιτυγχάνουν την ιδιαίτερα υψηλή σταθερότητα και στιβαρότητά τους χάρη στην επιλεγμένη φιλοσοφία κατασκευής. Δεν είναι τραβηγμένες από χάλυβα - όπως συνηθίζεται στις περισσότερες περιπτώσεις - αλλά φρεζαρισμένες από συμπαγές υλικό. Με τον τρόπο αυτό εξαλείφεται επίσης η απαραίτητη, κατά τα άλλα, διαδικασία σκλήρυνσης, γεγονός που δίνει στις τηλεσκοπικές ολισθήσεις ένα πλεονέκτημα τιμής σε σχέση με μια τραβηγμένη έκδοση με την ίδια ικανότητα φορτίου. Οι ράγες και ο κλωβός των σφαιρών είναι κατασκευασμένοι από γαλβανισμένο σκληρυμένο χάλυβα, ενώ οι σφαίρες είναι κατασκευασμένες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα.

Εκτός από τη διαδικασία κατασκευής, ο σχεδιασμός των τηλεσκοπικών ολισθήσεων συμβάλλει επίσης στη σταθερότητά τους. Οι ράγες λειτουργίας και οι ράγες διπλού προφίλ Τ έχουν φρεζαρισμένο προφίλ σε στρογγυλό σχήμα, το οποίο αυξάνει τη φέρουσα ικανότητα και την ομαλότητα σε σύγκριση με το προφίλ V. Η μέγιστη κάμψη είναι 1% του μήκους προέκτασης και εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από την ακαμψία των κατασκευών που συνδέονται με τα στοιχεία οδήγησης.

ιδανικά κατάλληλες για εφαρμογές χειρισμού και αυτοματισμού
Το γεγονός ότι οι τηλεσκοπικές ολισθήσεις βαρέως τύπου δεν είναι μόνο σταθερές αλλά και εξαιρετικά ομαλής λειτουργίας τις καθιστά ιδανικές για εφαρμογές χειρισμού και αυτοματισμού όπου απαιτείται σπασμωδική επέκταση. Επιπλέον, τα συγκροτήματα ισχύος προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στα εφαρμοζόμενα φορτία ακόμη και όταν είναι εκτεταμένα. Αυτό με τη σειρά του τα προδιαθέτει για δυναμικές εφαρμογές με υψηλή ροπή.

Οι τηλεσκοπικές ολισθήσεις βαρέως τύπου διατίθενται στις διαστάσεις 50 x 30 mm (Π x Υ- έως 420 kg) και 70 x 32 mm (έως 480 kg). Είναι κατάλληλες για αποστάσεις ράγας έως 1.000 mm, ταχύτητα κίνησης έως 0,5 m/s και θερμοκρασίες μεταξύ -20 και 180 °C. Η μέγιστη χωρητικότητα φορτίου αναφέρεται σε ένα κατακόρυφα τοποθετημένο ζεύγος τηλεσκοπικών ολισθητήρων όταν χρησιμοποιείται η πλήρης διαδρομή επέκτασης. Όταν είναι τοποθετημένες οριζόντια, η χωρητικότητα φορτίου είναι 70 % χαμηλότερη.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso
Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο