Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

Η KIPP παρουσιάζει νέους συνδετήρες με χωνευτή λαβή

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό

Τι είναι επίπεδο, μαύρο και εργονομικό Μια κλειδαριά που μπορεί να ενσωματωθεί αρμονικά σε (σχεδόν) κάθε πόρτα, πτερύγιο ή καπό και είναι εύκολη στο χειρισμό. Η HEINRICH KIPP WERK προσέθεσε πρόσφατα δύο νέες σειρές για χωνευτή τοποθέτηση στο χαρτοφυλάκιό της για κλειδαριές που προσφέρουν ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Για πρόσθετη ασφάλεια διατίθεται μια έκδοση με κλειδαριά.

"Χάρη στην απλή λειτουργία τους, τα νέα μας κουμπώματα είναι κατάλληλα για όλες τις εφαρμογές όπου πόρτες, πτερύγια ή καπό πρέπει να κλείνουν γρήγορα και με ασφάλεια", εξηγεί ο Stefan Frick, Product Manager της KIPP. "Ο χρήστης πρέπει απλώς να πιέσει την αντίστοιχη συσκευή να κλείσει - η λειτουργία snap εγγυάται στη συνέχεια ασφαλές κλείδωμα." Επιπλέον, τα προϊόντα από ανθεκτικό πλαστικό ABS εγκαθίστανται εύκολα και εξοικονομούν ιδιαίτερα χώρο χάρη στην τοποθέτηση στο ίδιο επίπεδο και το επίπεδο σχήμα τους με εσοχή στη λαβή. Εάν η εφαρμογή απαιτεί έλεγχο πρόσβασης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια έκδοση με δυνατότητα κλειδώματος.

Οι κλειδαριές με κουμπωτές κλειδαριές αποτελούν ιδανική επιλογή όπου οι συμβατικοί μηχανισμοί κλειδώματος θα μπορούσαν να ανοίξουν και πάλι ακούσια λόγω απότομων κινήσεων, κραδασμών ή δονήσεων - όπως στην ανοιχτή θάλασσα ή κατά την απότομη επιτάχυνση και πέδηση ενός ασθενοφόρου. Τα πρακτικά στοιχεία ασφάλισης χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική τεχνολογία, τη μηχανολογία, τους τομείς των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και των τροχόσπιτων και τη βιομηχανία επίπλων.

Δύο νέες οικογένειες προϊόντων
Οι δύο νέες οικογένειες προϊόντων συμπληρώνουν πλέον το ευρύ χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών ασφάλισης της KIPP. Οι κλειδαριές με κουμπωτές από τη σειρά K2010 διατίθενται σε έξι διαφορετικά μεγέθη για πάχος φύλλου πόρτας από 1,2 έως 2,2 mm. Η σειρά K2011 περιλαμβάνει δύο μεγέθη για πάχη φύλλων πόρτας από 0,9 έως 1,2 mm και 1,3 έως 1,6 mm αντίστοιχα. Μια έκδοση με δυνατότητα κλειδώματος προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια. "Είναι αυτονόητο ότι όλοι οι σύρτες μας κατασκευάζονται με τη συνήθη ποιότητα της KIPP", τονίζει ο Stefan Frick. "Είναι επίσης διαθέσιμα από το απόθεμα άμεσα και σε μεγαλύτερες ποσότητες. Εργαζόμαστε ήδη για τα επόμενα καινοτόμα προϊόντα με τα οποία θα διευρύνουμε διαδοχικά το χαρτοφυλάκιο της τεχνολογίας στερέωσης".

Περισσότερα νέα

Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso
Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο