Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

Η KIPP λαμβάνει και πάλι το πιστοποιητικό TÜV για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών

Συνολική βαθμολογία: Πολύ καλό!

Σε μια αντιπροσωπευτική έρευνα που διεξήχθη από την TÜV Saarland, η HEINRICH KIPP WERK αναγνωρίστηκε για άλλη μια φορά για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στους τομείς της ικανοποίησης των πελατών και της εξυπηρέτησης. Εκτόςαπό τις πολύ καλές βαθμολογίες για την ποιότητα των προϊόντων, τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την αξιοπιστία της παράδοσης, οι εργαζόμενοι της KIPP έλαβαν ιδιαίτερα άριστες βαθμολογίες.

Το πιστοποιητικό TÜV, το οποίο απονέμεται κάθε δύο χρόνια, βασίζεται σε έρευνα 224 πελατών της KIPP και επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές επιδόσεις της εταιρείας. Οι ερωτηθέντες έδωσαν, μεταξύ άλλων, άριστες βαθμολογίες για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων (1,69), την ποιότητα των προϊόντων (1,41), την τήρηση των ημερομηνιών παράδοσης (1,59) και τη γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών (1,44) και παράδοση (1,58). Η φιλικότητα των υπαλλήλων (1,33) αξιολογήθηκε επίσης ως "πολύ καλή". το 97,3% των πελατών που συμμετείχαν στην έρευνα θα παρήγγειλαν ξανά από την KIPP.

"Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που λάβαμε για άλλη μια φορά μια τόσο εξαιρετική βαθμολογία από την TÜV Saarland", δήλωσε ο Nicolas Kipp, διευθύνων σύμβουλος της KIPP, σχολιάζοντας το βραβείο. "Το πιστοποιητικό αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης ολόκληρης της ομάδας της KIPP να προσφέρει πάντα στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες."

Η KIPP παράγει στην τοποθεσία Sulz am Neckar και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει περισσότερα από 75.000 είδη. Η εταιρεία μπορεί να εγγυηθεί την εξαιρετική της ικανότητα παράδοσης χάρη σε ένα υψηλό επίπεδο κάθετης ολοκλήρωσης, γενναιόδωρες αποθηκευτικές δυνατότητες και ένα προηγμένο κέντρο logistics. Τα τυποποιημένα είδη είναι διαθέσιμα από το απόθεμα, ενώ οι παραγγελίες με επείγουσα παραγγελία φθάνουν στον πελάτη εντός 24 ωρών.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso
Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο