Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.03.2024 01:03

Anuga FoodTec 2024: Αξιοπιστία διεργασιών με ανιχνεύσιμους πίνακες ελέγχου από την KIPP

Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα

Τα οπτικά ή μεταλλικά ανιχνεύσιμα τυποποιημένα και λειτουργικά εξαρτήματα της HEINRICH KIPP WERK υποστηρίζουν τις σύνθετες έννοιες ασφάλειας της βιομηχανίας τροφίμων. Ακόμα και τα μικρότερα θραύσματα αυτών των εξαρτημάτων μπορούν να ανιχνευθούν γρήγορα και αξιόπιστα και να απομακρυνθούν από τη διαδικασία - αποτρέποντας μεγάλες αστοχίες και ελαττωματικές παρτίδες. Στην Anuga FoodTec 2024 στην Κολωνία, η KIPP θα επιδείξει πώς αυτό λειτουργεί στην πράξη χρησιμοποιώντας το παράδειγμα ενός ανιχνευτή μετάλλων από την Bizerba, Balingen.

Τα οπτικά ανιχνεύσιμα στοιχεία λειτουργίας από την KIPP είναι χρωματισμένα σε μπλε υπεραμαρίνης (παρόμοιο με το RAL5002). Το υπόβαθρο: Το μπλε χρώμα είναι μάλλον άτυπο στον τομέα των τροφίμων, έτσι ώστε τα προϊόντα αυτά να μπορούν να αναγνωρίζονται εύκολα όταν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Επιπλέον, οι πίνακες ελέγχου πληρούν τις αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής. "Οι ανιχνεύσιμοι πίνακες ελέγχου μας πληρούν όλα τα σχετικά πρότυπα και επομένως είναι ιδανικοί για επαφή με τρόφιμα", εξηγεί ο Samuel Rasch, Product Manager της KIPP. "Δώσαμε επίσης μεγάλη σημασία στις γεωμετρίες που είναι βελτιστοποιημένες για τον καθαρισμό - ένα παράδειγμα αυτού είναι η σταυρωτή λαβή μας με κλειστό περίγραμμα λαβής και λεία επιφάνεια."

Τα ανιχνεύσιμα με μέταλλο στοιχεία χειρισμού από το χαρτοφυλάκιο της KIPP πάνε ένα βήμα παραπέρα. Τα εξαρτήματά τους μπορούν να ανιχνευθούν με τη χρήση τεχνολογίας επαγωγής. Εάν εισέλθουν θραύσματα ή ολόκληρα εξαρτήματα στη διαδικασία, τα ειδικά συστήματα ανίχνευσης μπορούν να επιλέξουν αξιόπιστα τα ξένα αντικείμενα - ακόμη και αν είναι αόρατα με γυμνό μάτι. Θραύσματα έως και 0,027 cm³ (μέγεθος περίπου 3x3x3 mm) μπορούν να ανιχνευθούν και να εκτοξευθούν, ώστε να μην απαιτείται η απόρριψη μεγάλων ποσοτήτων παραγωγής.

Όλα τα ανιχνεύσιμα εξαρτήματα λειτουργίας της KIPP είναι κατασκευασμένα από θερμοπλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές EU10/2011 και FDA, ενώ τα ένθετα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα 1.4404. Η μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας είναι 120 °C. Διατίθενται χειρολαβές με τόξο, φτερό, αστέρι και σταυρό, καθώς και κομβία και μοχλοί σύσφιξης.

Επισκεφθείτε την HEINRICH KIPP από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου 2024 στην Anuga FoodTec στην Κολωνία στο Hall 8.1, Stand A090.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso
Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο