Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

Το KIPP παρουσιάζει εκπαιδευτικά βίντεο (όχι μόνο) για το διάλειμμα του καφέ

Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso

Για έναν εσπρέσο με KIPP: Αυτή είναι μια νέα προσφορά από τους ειδικούς στην τεχνολογία σύσφιξης, τα τυποποιημένα και λειτουργικά εξαρτήματα της Sulz am Necker. Βασικές πληροφορίες και καινοτομίες που παρουσιάζονται σύντομα και περιεκτικά, σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, για παράδειγμα σε ένα ζεστό ρόφημα κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος για πρωινό. Μέσα σε ένα έως δύο λεπτά, τα διασκεδαστικά βίντεο #kippresso φτάνουν στην καρδιά της εξειδικευμένης γνώσης με συμπαθητικό και δημιουργικό τρόπο, ώστε το περιεχόμενο να μένει στη μνήμη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

"Είναι ώρα καινοτομίας στο KIPP!" Έτσι ξεκινάει ένα τρέχον επεξηγηματικό βίντεο για έναν πλευρικό σφιγκτήρα, ο οποίος προστίθεται τώρα στο χαρτοφυλάκιο της τεχνολογίας σύσφιξης. Πότε το χρειάζομαι Κάθε φορά που το τεμάχιο εργασίας είναι πολύ μεγάλο για τη μέγγενη - έλεγχος. Ειδικά χαρακτηριστικά Το ειδικά λοξότμητο μπλοκ σύσφιξης εμποδίζει την ολίσθηση του τεμαχίου - έλεγχος. Πώς λειτουργεί Ο πλευρικός σφιγκτήρας μεταφέρει τη δύναμη όχι μόνο προς την κατεύθυνση του τεμαχίου, αλλά και προς τα κάτω στο τραπέζι της μηχανής - Έλεγχος. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, ο χρήστης είναι έτοιμος.

Η ιδέα για το #kippresso προήλθε από το τμήμα μάρκετινγκ της KIPP. Υπεύθυνοι είναι η Julia Kurz και ο Andre Jerke. Υποστηρίζονται από τον παρουσιαστή τεχνολογίας Patrick Staack. Ο Staack είναι πολύ εξοικειωμένος με το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και, ως διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός, είναι σε θέση να μεταφράσει τέλεια την τεχνική του φινέτσα σε συναρπαστικό κείμενο. Μαζί, η ομάδα εντοπίζει ενδιαφέροντα θέματα και συμπυκνώνει το περιεχόμενο σε ένα χρονικό διάστημα που αντιστοιχεί στην έκχυση ενός φλιτζανιού εσπρέσο από μια πλήρως αυτόματη μηχανή.

Ο ίδιος ο Patrick Staack εμφανίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην κουζίνα του καφέ ή απευθείας στον πάγκο εργασίας και ενημερώνει τους οπαδούς για την τελευταία τεχνολογία και τις καινοτομίες της HEINRICH KIPP WERK. Τα βίντεο με τις ειδήσεις εμφανίζονται τα απογεύματα της Τρίτης και τα σεμινάρια #kippresso τα απογεύματα της Πέμπτης στο https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο