Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2023 01:12

Νέες σταυρωτές λαβές με κλειστό περίγραμμα λαβής από την KIPP

Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο

Η HEINRICH KIPP WERK ανέπτυξε μια νέα σειρά εγκάρσιων λαβών με προεξέχοντα χαλύβδινο δακτύλιο, ειδικά για χρήση υπό αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής. Διατίθενται πέντε παραλλαγές - από αντιβακτηριδιακή έως ανιχνεύσιμη - οι οποίες καθαρίζονται πολύ εύκολα χάρη στο κλειστό περίγραμμα της λαβής τους με λεία επιφάνεια. Ο προεξέχων ατσάλινος δακτύλιος προσφέρει βέλτιστη επιφάνεια επαφής και είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για συνδέσεις σταυρωτών πείρων χάρη στη σχεδίαση του εσωτερικού σπειρώματος.

Αν αναζητάτε στιβαρές και εύχρηστες λαβές, οι σταυρωτές λαβές της KIPP είναι η σωστή επιλογή. Τα σπειρώματα αυτών των ευέλικτων προϊόντων είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά όπως χάλυβα ή ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ οι λαβές είναι κατασκευασμένες από πλαστικό. Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, οι σταυρωτές λαβές συμμορφώνονται με το πρότυπο DIN 6335. Η νέα σειρά σταυρωτών λαβών με προεξέχοντα χαλύβδινο δακτύλιο βασίζεται σε αυτό το πρότυπο με τη βελτιστοποιημένη για την υγιεινή, ελκυστική σχεδίαση και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών με συνολικά πέντε παραλλαγές προϊόντων. Εκτός από μια τυπική έκδοση, διατίθενται αντιβακτηριακές, ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες και οπτικά και μεταλλικά ανιχνεύσιμες προδιαγραφές.

Η τυπική έκδοση είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο θερμοπλαστικό, ενώ τα μεταλλικά μέρη είναι προαιρετικά κατασκευασμένα από χάλυβα (μπλε παθητικοποιημένο) ή από ανοξείδωτο χάλυβα 1.4305. Η αντιβακτηριδιακή σταυρωτή λαβή δεν είναι μόνο εξαιρετικά αποτελεσματική έναντι μεγάλου αριθμού επιβλαβών μικροοργανισμών, όπως βακτήρια ή μύκητες, αλλά και έναντι πολυανθεκτικών μικροβίων, όπως το MRSA.

Η έκδοση ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες χρησιμοποιεί ένα ειδικό πλαστικό υψηλής θερμοκρασίας που συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και τις οδηγίες για την ασφάλεια των τροφίμων και του πόσιμου νερού FDA, EU10/2011, NSF και KTW. Ο κοχλιωτός δακτύλιος ή ο κοχλιωτός κοχλίας είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα ανθεκτικό στη σκουριά και τα οξέα 1.4404. Αυτό σημαίνει ότι οι σταυρωτές λαβές δεν είναι μόνο κατάλληλες για επαφή με τρόφιμα και πόσιμο νερό, αλλά είναι επίσης μόνιμα ανθεκτικές στο καυτό νερό και στην υδρόλυση, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για χρήση μεταξύ άλλων σε αποστείρωση με ατμό. Το πλαστικό υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί αξιόπιστα σε επαφή με θερμό αέρα σε συνεχείς θερμοκρασίες έως 160 °C και βραχυχρόνια έως 250 °C.

Οι ανιχνεύσιμες εγκάρσιες λαβές σχεδιάστηκαν επίσης για τη βιομηχανία τροφίμων, ώστε να αποφεύγονται σημαντικές βλάβες σε περίπτωση πιθανής μόλυνσης κατά τη διαδικασία παραγωγής. Διατίθεται μια οπτικά ανιχνεύσιμη έκδοση σε μπλε υπεραμαρίνης (RAL 5002) και μια έκδοση από ειδικό πλαστικό που ανιχνεύει μέταλλα. Σε περίπτωση που αυτά τα εξαρτήματα λειτουργίας εισέλθουν στη διαδικασία στο σύνολό τους ή σε θραύσματα, μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανιχνευθούν και να απομακρυνθούν με γυμνό μάτι, αυτόματα με ειδικά συστήματα καμερών ή με συστήματα ανίχνευσης μετάλλων.

Στην τυπική έκδοση, οι σταυρωτές λαβές διατίθενται με διάμετρο λαβής από 25 έως 63 mm και μεγέθη σπειρώματος από M5 έως M16. Όλες οι άλλες παραλλαγές διατίθενται με διάμετρο λαβής από 25 έως 50 mm και μεγέθη σπειρώματος από M5 έως M10. Εκτός από τις χιαστί λαβές, η HEINRICH KIPP προσφέρει στους χρήστες επίσης μια μεγάλη ποικιλία από λαβές αστέρα, λαβές Τ και λαβές μανιταριού κατασκευασμένες από διάφορα ανθεκτικά υλικά και με διαφορετικές προδιαγραφές.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso