Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

Σφιγκτήρες ταχείας απελευθέρωσης για οπτική τεχνολογία μέτρησης από την KIPP

Σταθερό χωρίς αντανάκλαση

Η HEINRICH KIPP WERK προσέθεσε δύο νέες παραλλαγές με μαύρη επιφάνεια στην εκτεταμένη γκάμα των σφιγκτήρων ταχείας και δυνατής σύσφιξης. Αυτές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στον τομέα της οπτικής μετρολογίας, όπου βοηθούν στη συγκράτηση των τεμαχίων εργασίας κατά τη διάρκεια φωτομετρικών μετρήσεων.

Η μαύρη ματ επιφάνεια των νέων σφιγκτήρων ταχείας απελευθέρωσης αποτρέπει τις αντανακλάσεις κατά την οπτική μέτρηση και τη φωτογράφηση και αντισταθμίζει τις εξωτερικές επιδράσεις του φωτός που μπορεί να οδηγήσουν σε αντανακλάσεις κατά τη διαδικασία μέτρησης. Τα στοιχεία σύσφιξης είναι κατασκευασμένα από στιλβωμένο χάλυβα και ανοίγουν και κλείνουν με μια λαβή από μαύρο ανθεκτικό στο λάδι πλαστικό. Οι σφιγκτήρες ταχείας απελευθέρωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οριζόντια (K2067) ή κάθετη (K2066) διάταξη. Και οι δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες σε τρία μεγέθη η καθεμία και διαθέτουν οριζόντια βάση και ρυθμιζόμενο άξονα πίεσης.

Η HEINRICH KIPP WERK προσφέρει μια ευρεία γκάμα σφιγκτήρων ταχείας και δυναμικής αποδέσμευσης, συμπεριλαμβανομένων σφιγκτήρων με ράβδο ώθησης, πνευματικών σφιγκτήρων και σφιγκτήρων με γάντζους, καθώς και εσωτερικά ανεπτυγμένων σφιγκτήρων ταχείας αποδέσμευσης. Οι τελευταίοι χαρακτηρίζονται από το εργονομικό και φιλικό προς το χρήστη σχήμα της λαβής τους καθώς και από την ανθεκτικότητά τους. Χάρη στην ειδική επιφάνειά τους, τα προϊόντα είναι ανθεκτικά στη διάβρωση και ιδιαίτερα σταθερά χάρη στον κωνικό βραχίονα σύσφιξης με προφίλ U. Οι καινοτόμοι σφιγκτήρες ταχείας απελευθέρωσης διατίθενται επίσης με κλειδαριά ασφαλείας. Αυτό διασφαλίζει ότι η λαβή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μετά την απελευθέρωση της κλειδαριάς.

Εκτός από τους σφιγκτήρες ταχείας απελευθέρωσης και τους σφιγκτήρες ισχύος, η KIPP προσφέρει επίσης στους χρήστες μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει συνδέσμους με βιδωτή σύνδεση, ρυθμιζόμενα τεμάχια σύσφιξης για σφιγκτήρες ταχείας απελευθέρωσης με αισθητήρα δύναμης, βραχίονες τοποθέτησης, πλαστικές λαβές και προστατευτικά καλύμματα, μπλοκ προσαρμογής και πλάκες καθώς και δίσκους σύσφιξης για άξονες πίεσης.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso
Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο