Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Αναδευτήρας επώασης (Innova 44/44R) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Οι στοιβαζόμενοι αναδευτήρες Innova 44 και 44R (ψυχόμενοι) έχουν σχεδιαστεί για την καλλιέργεια διαφόρων οργανισμών σε φιάλες έως 5L. Ο χυτοσίδηρος, ισορροπημένος τριπλός έκκεντρος κινητήρας είναι ειδικά σχεδιασμένος για εφαρμογές υψηλής ταχύτητας και μεγάλα φορτία. Ο σχεδιασμός έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου για πάνω από 70 χρόνια και συνεχίζει να βοηθά τους επιστήμονες στο έργο τους σήμερα. Μια δεξαμενή νερού με αποστράγγιση παρέχει ύγρανση του θαλάμου, ενώ προστατεύει τη μονάδα κίνησης από διαρροές. Η απλή διεπαφή χρήστη επιτρέπει τον εύκολο προγραμματισμό της ταχύτητας, της θερμοκρασίας, του χρόνου και της τράπεζας φωτός φωτοσύνθεσης, εάν υπάρχει. Το κιβώτιο VisioNize μπορεί να συνδεθεί για να βελτιώσει την παρακολούθηση και να προσθέσει λειτουργίες ειδοποίησης. Η τακτική συντήρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτόπου, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο διακοπής λειτουργίας.


Αποτελεσματικήδιαχείριση εργαστηρίου και εξοπλισμού με το VisioNize® Lab Suite

Θέλετε να παρακολουθείτε τον εργαστηριακό σας εξοπλισμό και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για συναγερμούς εξοπλισμού, για παράδειγμα Ένα ψηφιακό, δικτυωμένο εργαστήριο προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Επιλέξτε τη σωστή λύση για το εργαστήριό σας από μια αρθρωτή σειρά ψηφιακών υπηρεσιών. Το VisioNize Lab Suite προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε ως υπεύθυνος εργαστηρίου ή επιστήμονας για να ξεκινήσετε την ψηφιακή διαχείριση του εργαστηρίου σας, ώστε να βελτιώσετε την ασφάλεια των δειγμάτων, τις απαιτήσεις συμμόρφωσης και τη διαχείριση της συντήρησης.
Διαγράψτε την πορεία σας προς την ψηφιακή αριστεία του εργαστηρίου!

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αναδευτήρες εργαστηρίου

Αναδευτήρες εργαστηρίου

Από το 1946 που παρουσιάστηκε ο πρώτος αναδευτήρας, οι αναδευτήρες New Brunswick είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα προϊόντα στον κλάδο. Κατασκευασμένοι με κορυφαία ποιότητα Eppendorf, οι αναδευτ...

Αναδευτήρες ανοικτής πλατφόρμας

Για την ανακίνηση δειγμάτων σε συνθήκες περιβάλλοντος, στον εργαστηριακό πάγκο ή σε θάλαμο θέρμανσης ή ψύξης, οι αναδευτήρες ανοικτής πλατφόρμας είναι η ιδανική λύση. Η Eppendorf προσφέρει έξι αναδ...