Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Αναδευτήρες ανοικτής πλατφόρμας της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Για την ανακίνηση δειγμάτων σε συνθήκες περιβάλλοντος, στον εργαστηριακό πάγκο ή σε θάλαμο θέρμανσης ή ψύξης, οι αναδευτήρες ανοικτής πλατφόρμας είναι η ιδανική λύση. Η Eppendorf προσφέρει έξι αναδευτήρες ανοικτής πλατφόρμας New Brunswick™Innova® για αξιόπιστη ανατάραξη όλο το εικοσιτετράωρο φιαλών έως 6 L (ανάλογα με το μοντέλο), μικροπλάκες και σωληνάρια αντιδραστηρίων. Η συνεχής λειτουργία ανακίνησης χωρίς κραδασμούς στις 25 έως 500 στροφές ανά λεπτό καθίσταται δυνατή χάρη σε μια στιβαρή, χυτοσιδηρή, ισορροπημένη τριπλή έκκεντρη κίνηση από τη New Brunswick και έναν κινητήρα συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες.

Διαθέσιμα κομμάτια αναδευτήρα:
1,9 cm (0,75 in.):
2,5/5,1 cm (0,5 in.): Innova 2300 και 2350

Διαθέσιμες πλατφόρμες (ανάλογα με το μοντέλο αναδευτήρα):
Προεγκατεστημένες πλατφόρμες αναδευτήρα (με προεγκατεστημένους σφιγκτήρες για ένα σχήμα δοχείου - για μέγιστη χωρητικότητα - ελέγξτε τη διαθεσιμότηταελέγξτε τη διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο μοντέλο αναδευτήρα ανοικτής πλατφόρμας)
Φιάλες Erlenmeyer (25 mL - 2 L)
Καθολική πλατφόρμα (για μέγιστη ευελιξία με τη χρήση διαφορετικώνt μέσω της χρήσης διαφορετικών τύπων και μεγεθών δοχείων)
Φιάλες Erlenmeyer (10 mL - 6 L)
Φιάλες Lauber-Thompson 2-L
2.Φιάλες Fernbach 8-L
Ράφτες αναδευτήρα για πλάκες μικροδοκιμών
Ράφτες αναδευτήρα για δοχεία αντιδραστηρίων

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αναδευτήρες εργαστηρίου

Αναδευτήρες εργαστηρίου

Από το 1946 που παρουσιάστηκε ο πρώτος αναδευτήρας, οι αναδευτήρες New Brunswick είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα προϊόντα στον κλάδο. Κατασκευασμένοι με κορυφαία ποιότητα Eppendorf, οι αναδευτ...

Αναδευτήρας επώασης (Innova 44/44R)

Οι στοιβαζόμενοι αναδευτήρες Innova 44 και 44R (ψυχόμενοι) έχουν σχεδιαστεί για την καλλιέργεια διαφόρων οργανισμών σε φιάλες έως 5L. Ο χυτοσίδηρος, ισορροπημένος τριπλός έκκεντρος κινητήρας είναι ειδ...