Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Υδραυλικός κύλινδρος πέδησης (DVC-32) της ACE Stoßdämpfer GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ατομική ρύθμιση της ταχύτητας και στις δύο κατευθύνσεις

Ρυθμιζόμενη, χωρίς ελεύθερη διαδρομή
Δύναμη συμπίεσης και έκτασης 42 N έως 2.000 N
Διαδρομή 50 mm έως 150 mm

Μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά σε οποιαδήποτε θέση διαδρομής: Οι υδραυλικοί αποσβεστήρες της οικογένειας προϊόντων DVC-32 είναι οι πρώτοι αποσβεστήρες που έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζονται οι ταχύτητες εισόδου και εξόδου ανεξάρτητα από το εξωτερικό και επομένως με μεγαλύτερη ακρίβεια. Με τα ξεχωριστά τμήματα ρύθμισης για την κατεύθυνση ώθησης και έλξης, καθώς και την αμφίπλευρη δράση, είναι κατάλληλα ως στοιχεία ασφαλείας ή ελέγχου.

Ο μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων τοποθέτησης διευκολύνει τη συναρμολόγηση αυτών των υδραυλικών αποσβεστήρων από την ACE και επιτρέπει την καθολική εφαρμογή αυτών των έτοιμων προς εγκατάσταση και αυτόνομων συστημάτων χωρίς συντήρηση. Ποιοτικά υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα απλοί στη χρήση- μια από τις χρήσεις τους είναι η απορρόφηση ταλαντευόμενων φορτίων.

Αυτά τα στοιχεία μηχανής χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και των βιομηχανικών εφαρμογών καθώς και στη μηχανολογία και τη βιομηχανία ηλεκτρονικών.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Υδραυλικός κύλινδρος πέδησης

Υδραυλικός κύλινδρος πέδησης

Ρύθμιση των ποσοστών τροφοδοσίας με τον καλύτερο τρόπο

Οι υδραυλικοί ρυθμιστές πρόωσης της ACE συνιστώνται ως η τέλεια λύση, π.χ. κατά το πριόνισμα, την κοπή, τη διάτρηση κ...