Κατάλογος
Κατάλογος

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Συσκευές δοκιμής CT για συστήματα μπαταριών e-mobility της Comet Yxlon GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Η μπαταρία - η καρδιά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου
Στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η απόδοση της μπαταρίας είναι ζωτικής σημασίας για την αξιοπιστία, την εμβέλεια και τη μακροζωία ολόκληρου του οχήματος. Οι επιθεωρήσεις CT με τα συστήματα Comet Yxlon CT υποστηρίζουν τόσο την αυτοκινητοβιομηχανία όσο και τους κατασκευαστές κυψελών μπαταριών με αξιόπιστα δεδομένα επιθεώρησης υψηλής ακρίβειας που συμβάλλουν στη μείωση των απορριμμάτων στη μαζική παραγωγή, για παράδειγμα. Η υπολογιστική τομογραφία χρησιμοποιείται για την επιθεώρηση των πρώτων υλών για το στοιχείο μπαταρίας, καθώς και των μεμονωμένων στοιχείων, των στοιχείων που συσκευάζονται σε μια μονάδα και των μονάδων που συνδέονται για να σχηματίσουν ένα σύστημα μπαταρίας ή ένα πακέτο μπαταρίας.

Αποτελεσματικήδιασφάλισηποιότηταςγια στοιχεία μπαταρίας
Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην παραγωγή στοιχείων είναι το υψηλό ποσοστό απόρριψης. Καθώς αυτό αποτελεί σημαντικό παράγοντα κόστους, είναι σημαντικό να ανιχνεύονται τα ελαττωματικά κύτταρα πριν από την περαιτέρω επεξεργασία. Τα συστήματα ελέγχου CT της Comet Yxlon καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών για μη καταστροφική διασφάλιση ποιότητας και εφαρμογές μετρολογίας. Σε αυτές περιλαμβάνονται μετρήσεις υπερύψωσης καθόδου/ανόδου και δοκιμές για ακαθαρσίες και εγκλείσματα - τα πιο συνηθισμένα ελαττώματα σε ένα στοιχείο μπαταρίας.

Αξιόπιστη επιθεώρηση CT των μονάδων μπαταρίας
Οι πολύ στενές ανοχές εξαρτημάτων και συνδέσεων καθώς και οι ειδικές απαιτήσεις για τη συγκόλληση επαφής καθιστούν τη στοίβαξη των στοιχείων μπαταρίας για την παραγωγή μονάδων μπαταρίας ένα δύσκολο έργο. Η αξονική τομογραφία με τα συστήματα Comet Yxlon παρέχει ακριβή αποτελέσματα επιθεώρησης για την αξιολόγηση της ποιότητας της ευθυγράμμισης της στοίβας κυψελών, των συγκολλήσεων περιβλήματος, των συγκολλήσεων σύνδεσης κυψελών και των συγκολλήσεων καρτελών. Επιπλέον, η λαμινογραφία με το Comet Yxlon επιτρέπει τη μέτρηση της προεξοχής των κελιών που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε μονάδες.

Έλεγχος συστημάτων και συστοιχιών μπαταριών με αξονική τομογραφία
Όταν οι μονάδες μπαταριών συναρμολογούνται σε ένα σύστημα μπαταριών, συνδέονται με το περίβλημα του συστήματος - συνήθως ένα μεταλλικό χυτό υλικό - το οποίο λειτουργεί ως απαγωγός θερμότητας. Τα συστήματα δοκιμής CT της Comet Yxlon επιτρέπουν στους κατασκευαστές να ελέγχουν αυτή τη σύνδεση για να διασφαλίσουν ότι όλα τα εξαρτήματα είναι πλήρως λειτουργικά.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αξονικοί τομογράφοι

Αξονικοί τομογράφοι (FF85 CT)

  • Σειρά: σειρά FF
  • Βιομηχανία: Αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά, αεροδιαστημική, επιστήμη και έρευνα, χυτήρια, πρόσθετες κατασκευές
  • Μέγεθος ελαττώματος: <1mm, >1mm
  • Μέ...

Σύστημα Micro CT (FF20 CT)

  • Σειρά: σειρά FF
  • Βιομηχανία: Αυτοκίνητα, Ηλεκτρονικά, Αεροδιαστημική, Επιστήμη και έρευνα, Ημιαγωγοί, Κατασκευή
  • Μέγεθος ελαττώματος: <1μm, <50μm, <1mm, >1mm