Κατάλογος
Κατάλογος

Systea GmbH

  • EN 1090

Επιστροφή στη λίστα

Υποκατασκευές πρόσοψης (KU35 NVA/VA) της Systea GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Σύστημα προφίλ για κρυφή στερέωση μεταλλικών κασετών και σύνθετων πάνελ αλουμινίου σε κατακόρυφη κατεύθυνση.

Ένα σύστημα υποκατασκευής με βάση το KU35 NVA/VA αποτελείται από κατακόρυφα προφίλ Τ ή top hat, επιτοίχιους βραχίονες και προαιρετικά αξεσουάρ. Ανάλογα με τη θερμική τους φόρτιση - τα επιτοίχια στηρίγματα σχήματος L κατασκευάζονται από αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα ή πολυαμίδιο ενισχυμένο με ίνες γυαλιού, τα επιτοίχια στηρίγματα σχήματος U από αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα.

Το προφίλ φορέα διαμορφώνεται κατά τρόπο ώστε να διαθέτει μια ράγα οδήγησης για την υποδοχή ενός ολισθητήρα με ή χωρίς κοχλίες, ο οποίος τοποθετείται οριστικά μόνο μετά την τοποθέτηση της κασέτας.

Η ακριβής θέση του κοχλία/το κρέμασμα μπορεί να καθοριστεί ακόμα στο εργοτάξιο κατά την τοποθέτηση της κασέτας. Με τον τρόπο αυτό, δεν υπάρχει ανάγκη για την κουραστική τοποθέτηση των προφίλ στήριξης.

Τα προφίλ στήριξης συνδέονται με τα επιτοίχια στηρίγματα με πριτσίνια ή βίδες. Κατά τον τρόπο αυτό, τα σημεία ολίσθησης αναλαμβάνουν οριζόντια φορτία (ανεμοπίεση) και τα σταθερά σημεία αναλαμβάνουν οριζόντια και κατακόρυφα φορτία (νεκρό φορτίο). Η συναρμολόγηση χωρίς περιορισμούς επιτυγχάνεται στα σημεία ολίσθησης σε κατακόρυφες διαμήκεις οπές. Ανά προφίλ φορέα διατίθεται ένα σταθερό σημείο.

Τα στηρίγματα τοίχου μπορούν προαιρετικά να εξοπλιστούν με ένα βοήθημα συναρμολόγησης που καθιστά δυνατή τη στερέωση και τη συγκράτηση του προφίλ φορέα, ώστε να διευκολύνεται η εργασία με αυτά.

Τα στοιχεία Thermostop διατίθενται ως θερμοδιαχωριστικά για την ελαχιστοποίηση της θερμογέφυρας.

Προεξοχές προβόλου έως 480 mm.
Υλικό EN AW-6063 T 66

Προφίλ Τ αλουμινίου
T 90/60 (προφίλ αριθ. 782-T)

Προφίλ καπέλου αλουμινίου
22/60/50/60/22 (προφίλ αριθ. 782)

Ολισθητήρες και ανάρτηση
Ολισθητήρες με βίδες (αλουμίνιο)
Ολισθητήρες χωρίς βίδες (αλουμίνιο)
QRail ανάρτηση

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Υποκατασκευές πρόσοψης

Σύστημα προφίλ για ορατή στερέωση (ALWI-S)

Σύστημα προφίλ για την ορατή στερέωση πάνελ επένδυσης μεγάλου μεγέθους, π.χ. από ινοτσιμέντο, σύνθετα πάνελ αλουμινίου ή HPL.

Ένα σύστημα υποστυλωμάτων με βάση το ALWI-S απ...

Σύστημα προφίλ για ορατή στερέωση (ALKAPO)

Σύστημα προφίλ με κλειστό άνοιγμα για την ορατή στερέωση πάνελ πρόσοψης μεγάλου μεγέθους, π.χ. από ινοτσιμέντο, σύνθετα πάνελ αλουμινίου ή HPL.

Με τη χρήση προφίλ φορέα σε σχήμα κ...

Υποκατασκευές πρόσοψης (UKLA)

Σύστημα προφίλ για την ορατή στερέωση κεραμικών πλακών πρόσοψης μεγάλων και μικρών διαστάσεων, π.χ. διαστάσεων 40 x 40 cm ή 60 x 60 cm, με στηρίγματα.

Ένα σύστημα υποδομής...

Υποκατασκευές πρόσοψης (ALHO)

Σύστημα προφίλ για την ορατή στερέωση υλικών επένδυσης μικρού και μεγάλου μεγέθους από ξύλο, καθώς και πάνελ επένδυσης πρόσοψης, π.χ. από ινοτσιμέντο, σύνθετα πάνελ αλουμινίου ή HPL, σε κατ...

Υποκατασκευές πρόσοψης (Beta Universal II (visible fixing))

Σύστημα υποκατασκευής χωρίς θερμογέφυρες για ορατή και κρυφή στερέωση πάνελ πρόσοψης μεγάλου μεγέθους.

Το σύστημα υποδομής BETA Universal II, χωρίς θερμογέφυρες, αποτελείτα...