Κατάλογος
Κατάλογος

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (ACCURA) της Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Η λύση που μεγαλώνει μαζί σας

Η απόδοση και η ακρίβεια είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές σας Με το ευρύ φάσμα διαμορφώσεων, το ZEISS ACCURA μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας - και στον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, ο αρθρωτός σχεδιασμός καθιστά το σύστημα ανθεκτικό στο μέλλον: Το ACCURA μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις για τη διαμόρφωση, τους αισθητήρες και το λογισμικό.

Αδιάβροχο

Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό του, το ZEISS ACCURA είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέλλοντος. Αναπτύσσεται μαζί με τις απαιτήσεις σας όσον αφορά τον εξοπλισμό, τους αισθητήρες και το λογισμικό. Η προκαταρκτική καλωδίωση για αισθητήρες επαφής και οπτικούς αισθητήρες, καθώς και για σάρωση, καθιστά το ZEISS ACCURA άμεσα ικανό για πολλαπλούς αισθητήρες.

Χαμηλό βάρος, υψηλή δυναμική

Κατασκευασμένη από χάλυβα και αλουμίνιο, η γέφυρα ZEISS ACCURA είναι εξαιρετικά άκαμπτη, αλλά και λεπτή. Τα στοιχεία αλουμινίου είναι επικαλυμμένα με την τεχνολογία CARAT της ZEISS για τη βελτίωση της σταθερότητας της θερμοκρασίας και της διάρκειας ζωής. Το μειωμένο βάρος των κινούμενων μερών βελτιώνει τη δυναμική ακαμψία του μηχανήματος.

Εύρος θερμοκρασίας από 20ºC έως 26ºC

Η γέφυρα ACCURA της ZEISS καλύπτεται με τεχνολογία Foam Insulating Technology, έναν νέο τύπο μόνωσης υψηλής απόδοσης. Τα καλύμματα του περιβλήματος εξασφαλίζουν μέγιστη μόνωση και ελάχιστο πάχος. Αυτό επιτρέπει στον χειριστή να επιλέξει μια θερμοκρασία εργαστηρίου μέτρησης μεταξύ 20ºC και 26ºC.

Σχεδιασμός φιλικός προς τη συντήρηση

Όλα τα καλύμματα περιβλήματος της γέφυρας μπορούν να αφαιρεθούν και να επανατοποθετηθούν με λίγα μόνο βήματα. Αυτό μειώνει το χρόνο που απαιτείται για τη συντήρηση και αυξάνει τη διαθεσιμότητα του μηχανήματος.

Ακρίβεια στις γωνίες

Κάθε μέγεθος της ZEISS ACCURA διαθέτει μεγιστοποιημένο εύρος μέτρησης. Αυτό εγγυάται ακρίβεια μέτρησης μέχρι τις γωνίες.

Πλοηγός VAST

Το ZEISS ACCURA διατίθεται στάνταρ με την τεχνολογία VAST navigator για να επιτρέπει ακόμη ταχύτερη βαθμονόμηση, προσέγγιση και σάρωση, καθώς και βελτιωμένη ακρίβεια.

Προαιρετικό πακέτο υψηλής δυναμικής

Το πακέτο High-dynamic Package μετατρέπει το ZEISS ACCURA σε μια μηχανή μέτρησης υψηλής ταχύτητας. Επιτρέπει ταχύτητα κίνησης έως και 800 mm/s. Λόγω της υψηλής ταχύτητας, η περιοχή μέτρησης του μηχανήματος απαιτεί πρόσθετη προστασία. Οι σαρωτές λέιζερ παρακολουθούν τη ζώνη προστασίας γύρω από το μηχάνημα. Εάν κάποιος εισέλθει στη ζώνη ασφαλείας, το ZEISS ACCURA επιβραδύνει αμέσως. Οι εργασίες μέτρησης υψηλής ταχύτητας ξεκινούν αυτόματα εκ νέου μόλις η ζώνη καθαριστεί. Αυτή η τεχνολογία ασφαλείας περιλαμβάνεται στο πακέτο High-dynamic Package.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (CONTURA)

Το μηχάνημα αναφοράς στην κατηγορία Compact

CONTURA - η ευρεία πλατφόρμα της ZEISS για ευέλικτη, αξιόπιστη και ασυμβίβαστη διασφάλιση ποιότητας. Η τελευταία γενιά είναι ακό...

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (XENOS)

Η αναφορά

Το ZEISS XENOS βρίσκεται παντού όπου απαιτείται μέγιστη ακρίβεια - στα εργαστήρια μετρήσεων ερευνητικών ινστιτούτων, στην αεροδιαστημική βιομηχανία και στην οπτικ...

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (MMZ T)

Ο συναρπαστικός συνδυασμός εύρους μέτρησης και ακρίβειας.Ιδανικό για μεγάλα γρανάζια.

Με εύρος μέτρησης έως και 14,8 m³, η σειρά MMZ T είναι η μεγαλύτερη από τις επιτρ...

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (MMZ E)

Ιδανικό για τη φόρτωση μεγάλων εξαρτημάτων στο ίδιο επίπεδο.

Οι μετρητικές μηχανές γερανογέφυρας MMZ E είναι ιδανικές για την επιθεώρηση τεμαχίων που μεταφέρονται μέσω μετα...

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (MMZ G)

Απαράμιλλο μεγαλείο

Οι μεγάλες μηχανές τύπου γέφυρας της σειράς MMZ G ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις: διαθέτουν το μεγαλύτερο εύρος μέτρησης από όλες τις μηχανέ...