Κατάλογος
Κατάλογος

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

Σχετικά με RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

Πάνω από 40 χρόνια "Competence in Precision and Quality" έχουν καταστήσει την εταιρεία RUKO έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές εργαλείων διάτρησης και βύθισης παγκοσμίως. Με μερίδιο εξαγωγών 70 % θεωρούμε τους εαυτούς μας μια ευρωπαϊκή εταιρεία με διεθνή προσανατολισμό.

Τα εργαλεία διάτρησης της RUKO πωλούνται σε περισσότερες από 70 χώρες από 2.300 εξειδικευμένους αντιπροσώπους εργαλείων.

Η RUKO GmbH στο Holzgerlingen διαθέτει δικές της θυγατρικές στις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Αγγλία, την Τουρκία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σκανδιναβία και την Αυστρία.

Θεωρούμε τους εαυτούς μας ειδικούς στα εργαλεία διάτρησης μετάλλων. Προσανατολισμένη στις απαιτήσεις των επαγγελματιών χρηστών, η RUKO προσφέρει μια εκτεταμένη, ικανή γκάμα προϊόντων.

Η ευέλικτη δομή της οργάνωσης και της παραγωγικής διαδικασίας επιτρέπει την οικονομική κατασκευή σειρών βιομηχανικής κλίμακας, καθώς και ειδικών εργαλείων και εξατομικευμένων προϊόντων.

Τρυπάνι κέντρου

Εφαρμογές:
για διάτρηση σε μαλακό και σκληρό ξύλο, μοριοσανίδες και δοκάρια.

Εργαλεία διάτρησης

Η επεξεργασία μετάλλων μπορεί να είναι διασκεδαστική: με εργαλεία υψηλής ποιότητας που εντυπωσιάζουν τους πελάτες μας με την ποιότητά τους.

Για να μετατραπεί ένα συνηθισμένο υλικό όπως ο χά...

Σπειροτόμοι

Κυνηγός νήματος
Χρησιμοποιώντας τους κυνηγούς εξωτερικού και εσωτερικού σπειρώματος της RUKO εξοικονομείτε χρήματα στις εργασίες συντήρησης και εγκατάστασης σε εργοτάξια και στη γεωργική...

Κόφτης σπειρωμάτων

Η βρύση χειρός αποτελείται από χάλυβα υψηλής ταχύτητας βαρέως τύπου. Για διαμπερή σπειρώματα και σπειρώματα με πάτο σε μη κραματωμένους και χαμηλά κραματωμένους χάλυβες με αντοχή έως 800 N/mm², ελατ...

Εργαλεία ακριβείας

Ως κατασκευαστής εργαλείων ακριβείας για την κοπή μετάλλων, αναζητούμε πάντα ιδέες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Βελτιώνουμε συνεχώς τα υπάρχοντα προϊόντα μας και αυξάνουμε την παραγωγικότητά μα...

Τροχιστές πίεσης αέρος

Ο πνευματικός λειαντήρας της RUKO σε κοντό σχεδιασμό -
Το συμπαγές, γρήγορο εργαλείο για την απογύμνωση, τη στίλβωση και την κατεργασία ραφών συγκόλλησης!

Ο πνευμα...

Μπορείτε να μιλήσετε για πραγματική καινοτομία σε ένα βυθιζόμενο εργαλείο Μπορείτε πραγματικά να κάνετε έναν επαγγελματικό χωνευτήρα ορατά - και κυρίως - αισθητά καλύτερο Για να το θέσω με λίγα λόγια, μπορεί. Ο νέος κωνοκόφτης RUKO ULTIMATECUT 4S παρέχει την απόδειξη και επαναπροσδιορίζει πλήρως το κωνοκόψιμο. Λειτουργεί ταχύτερα, λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, εξοικονομεί ενέργεια και είναι επίσης πολλές φορές πιο ανθεκτικό από τα συμβατικά φρεζάκια
Η ρύπανση του πλανήτη μας από το πλαστικό