Κατάλογος
Κατάλογος

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

Σχετικά με OKS Spezialschmierstoffe GmbH

Η τριβολογία είναι το μεγάλο πάθος της OKS. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από την ίδρυση της εταιρείας το 1978. Με βάση την τεχνογνωσία πολλών ετών, παράγονται λιπαντικά υψηλής απόδοσης για συντήρηση και συναρμολόγηση και παραδίδονται με πεποίθηση ως αποτέλεσμα στενής ομαδικής συνεργασίας. Προφανώς, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας διασφαλίζεται η ενεργός προστασία του περιβάλλοντος και η ασφάλεια της εργασίας.

Οι πελάτες στη βιομηχανία, το εμπόριο και τις επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης εκτιμούν την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων. Τα προβλήματα τριβής μειώνονται με ασφάλεια και αξιοπιστία, ιδίως σε κρίσιμες εφαρμογές ή συστήματα και μηχανές που υπόκεινται σε υψηλά φορτία καταπόνησης. Οι συντομότεροι χρόνοι εγκατάστασης και οι εκτεταμένοι κύκλοι συντήρησης για μηχανές και συστήματα σημαίνουν για εσάς ως πελάτη σημαντική εξοικονόμηση κόστους και περισσότερο χρόνο για άλλες εργασίες.

Η έδρα της εταιρείας στο Maisach, κοντά στο Μόναχο, περιλαμβάνει σύγχρονες εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής, παγκόσμια υποστήριξη πωλήσεων και κεντρικό κέντρο εφοδιαστικής.

Η OKS είναι ένας TOP συνεργάτης του εμπορίου και διανέμει ολόκληρη τη γκάμα της μέσω ενός επιλεγμένου, διεθνούς δικτύου εμπορίας. Όλο και περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν αυτό το δίκτυο για να προμηθεύονται τα ίδια προϊόντα με τα ίδια πρότυπα ποιότητας για όλες τις τοποθεσίες τους.

Από το 2003, η OKS αποτελεί μέρος του ομίλου Freudenberg, όπου είναι ενσωματωμένη στον υποόμιλο Freudenberg Chemical Specialities (FCS).

Σπρέι πεπιεσμένου αέρα (OKS 2731)

Το OKS 2731 είναι ένα σπρέι πεπιεσμένου αέρα για την απομάκρυνση χαλαρών σωματιδίων βρωμιάς σε δυσπρόσιτα σημεία.

Περιοχές εφαρμογής

  • Για την απομάκρυνση της...

Ανιχνευτής διαρροής (OKS 2801)

Ανιχνευτής διαρροών για τον εντοπισμό διαρροών σε γραμμές, συσκευές και δοχεία υπό εσωτερική πίεση.

Πεδία εφαρμογής

  • Σωληνώσεις και εύκαμπτοι σωλήνες, για παρ...

Λάδι υψηλής θερμοκρασίας, σπρέι (OKS 3521)

Πλήρως συνθετικό λάδι υψηλών θερμοκρασιών με βέλτιστη προστασία από τη φθορά και υπό την επίδραση της υγρασίας.

Περιοχές εφαρμογής

  • Λίπανση αλυσίδων, μεντεσέδ...

Λιπαντικό κόλλας υψηλής θερμοκρασίας (OKS 3541)

Υγρό λιπαντικό χωρίς ρύπανση για τη λίπανση στοιχείων μηχανών σε υψηλές θερμοκρασίες ή έντονη επίδραση νερού.

Περιοχές εφαρμογής

  • Λίπανση αλυσίδων, μεντεσέδων...

Συγκολλητικό και αντιδιαβρωτικό λάδι υψηλής απόδοσης (τεχνολογία τροφίμων) (OKS 3600)

Υψηλής πρόσφυσης λιπαντικό έλαιο με καλές ιδιότητες ερπυσμού. Αντιδιαβρωτικός παράγοντας σε βάση ελαίου ως μακροπρόθεσμη προστασία για την αποθήκευση και μεταφορά γυμνών επιφανειών και εξαρτημάτων μηχ...

Λάδι συγκόλλησης / λάδι αντιδιαβρωτικής προστασίας υψηλής απόδοσης (OKS 3601)

Υψηλής πρόσφυσης λιπαντικό έλαιο με καλές ιδιότητες ερπυσμού. Αντιδιαβρωτικός παράγοντας σε βάση ελαίου ως μακροπρόθεσμη προστασία για την αποθήκευση και μεταφορά γυμνών επιφανειών και εξαρτημάτων μηχ...

Λάδι χαμηλής θερμοκρασίας για την τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων (OKS 3710)

Συνθετικό έλαιο Fuly για την τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες έως -60°C.

Τομείς εφαρμογής

Λιπαντικά κιβωτίων οδοντωτών τροχών (OKS 3720)

Πλήρως συνθετικό λάδι της κατηγορίας ISO VG 220 για τη λίπανση γραναζιών και άλλων στοιχείων μηχανών στην τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων.

Πεδία εφαρμογής

  • Λ...

Λάδι ταχυτήτων για την τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων (OKS 3730)

Πλήρως συνθετικό λάδι της κατηγορίας ISO VG 460 για τη λίπανση γραναζιών και άλλων στοιχείων μηχανών στην τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων.

Πεδία εφαρμογής

  • Λ...

Συγκολλητικό λιπαντικό με PTFE (OKS 3750)

Πλήρως συνθετικό λάδι υψηλών επιδόσεων με PTFE και εξαιρετικές συγκολλητικές ιδιότητες.

Τομείς εφαρμογής

  • Για τη λίπανση στοιχείων μηχανών υπό υψηλά φορτία (ε...

Λάδι συμπιεστή (OKS 3760)

Πλήρως συνθετικό λάδι πολλαπλών χρήσεων της κατηγορίας ISO VG Class 100 που είναι επίσης κατάλληλο για υδραυλικά συστήματα και συμπιεστές στην τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων.

Τομε...

Υδραυλικό λάδι για την τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων (OKS 3770)

Πλήρως συνθετικό λάδι της κατηγορίας ISO VG 46 για υδραυλικά συστήματα και συμπιεστές στην τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων.

Τομείς εφαρμογής

  • Υδραυλικό λάδι...

Τα ειδικά λιπαντικά της OKS δεν βελτιώνουν μόνο την απόδοση του εξοπλισμού και των συστημάτων, αλλά πληρούν και τα πρότυπα ποιότητας σύμφωνα με το DIN ISO 9001.
Εδώ και μήνες, οι παραγωγικές ικανότητες των κατασκευαστών κατεψυγμένων προϊόντων έχουν φτάσει στα όριά τους και είναι απαραίτητο να αποφεύγονται οι διακοπές λειτουργίας και οι βλάβες των μηχανημάτων. Συνεπώς, η επαγγελματική συντήρηση καθίσταται όλο και περισσότερο κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας

Το σωστό λιπαντικό για κάθε εφαρμογή.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις δημοτικές εφαρμογές,...