Κατάλογος
Κατάλογος

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Σχετικά με Bronkhorst High-Tech BV

Η Bronkhorst High-Tech B.V., που ιδρύθηκε το 1981, προσφέρει την πιο εκτεταμένη γκάμα προϊόντων θερμικών μετρητών ροής μάζας και ελεγκτών στην αγορά. Μπορούν να προσφερθούν πολυάριθμες μορφές τόσο τυποποιημένων όσο και ειδικών οργάνων για εφαρμογές σε εργαστηριακές, βιομηχανικές και επικίνδυνες περιοχές.

Το εύρος μέτρησης πλήρους κλίμακας για τα όργανα αυτά μπορεί να επιλεγεί μεταξύ 0-0,7 mln/min και 0-11000 m3n/h για αέρια και 0-100 mg/h έως 0-1 kg/h για υγρά. Επιπλέον, η Bronkhorst προσφέρει μετατροπείς και ελεγκτές πίεσης με ελάχιστο εύρος 0-100 mbar και μέγιστο εύρος 0-400 bar. Οι μετρητές/ελεγκτές ροής μάζας Coriolis της Bronkhorst για αέρια και υγρά έχουν δυνατότητα μέτρησης μεταξύ 0...5 g/h και 0...600 kg/h. Η πιο πρόσφατη εξέλιξη είναι μια σειρά συμπαγών, πολυπαραμετρικών οργάνων με αισθητήρες τσιπ για τη μέτρηση και τον έλεγχο της ροής και της πίεσης των αερίων.

Τα κεντρικά γραφεία της Bronkhorst (περίπου 450 εργαζόμενοι) βρίσκονται στην πόλη Ruurlo των Κάτω Χωρών. Η Bronkhorst είναι ένας πραγματικά παγκόσμιος οργανισμός με θυγατρικά γραφεία πωλήσεων και υποστήριξης στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Βόρεια Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Ελβετία, την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ταϊβάν (ROC), τη Νότια Κορέα, την Ινδία, τη Σιγκαπούρη (για τις χώρες της APAC) και τις ΗΠΑ. Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο συμπληρωματικό δίκτυο διανομέων και σταθμών σέρβις σε όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, μέσω του οποίου προσφέρεται τοπική τεχνογνωσία και εξυπηρέτηση. Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων σε αυτά τα γραφεία ανέρχεται σήμερα σε περίπου 100 άτομα.

Η Bronkhorst High-Tech έχει επίσης δημιουργήσει ένα εκτεταμένο συμπληρωματικό δίκτυο διανομέων και σταθμών εξυπηρέτησης σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη και, μάλιστα, ακόμη μεγαλύτερη εκπροσώπηση σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, ο Καναδάς, το Ισραήλ, η Νότια Αφρική, η Αργεντινή και η Βραζιλία.

IN-LINE Gas Filter

Φίλτρα για μετρητές/ελεγκτές ροής μάζας

  • Για να αυξήσετε το μέσο χρόνο μεταξύ βλαβών (MTBF) των οργάνων σας
  • Περιέχει φυσίγγιο φίλτρου από συμπυκνωμένο μέταλλο 316L

Θάλαμος ανάμιξης αερίων για την παραγωγή ομοιογενών μειγμάτων αερίων

  • Εύρος ροής από 300 mln/min έως 10.000 mln/min
  • Για την παραγωγή ομοιογενών μειγμάτων αερίων στην περιοχή από ποσοστό έως ppm
  • Με συνδέσεις ¼" ή 6 mm
  • Εύρος...

Αντλίες μικροδοσολογίας

Για συνδυασμό με μετρητές ροής

Είτε πρέπει να αντλήσετε πολύ παχύρρευστα υγρά είτε επιθετικά χημικά, οι αντλίες διατίθενται σε πολλά μεγέθη και τύπους. Η επιλογή της κατάλληλης αντλίας εξαρ...

Αντλίες ελεγχόμενες από μετρητές ροής

Οι αντλίες είναι βασικά εξαρτήματα ενός συστήματος ρευστών. Οι δοσομετρικές αντλίες είναι σε θέση να μετρούν τη ροή όγκου ενός υγρού. Οι συνθήκες της διεργασίας, όπως η θερμοκρασία, ο εγκλωβισμός α...

μετρητές και ελεγκτές ροής αερίου MASS-STREAM™
Επέκταση της σειράς IQ + FLOW® με αισθητήρες απομονωμένους από τα μέσα

Σε πολλές αγορές βλέπουμε μια στροφή προς τη σμίκρυνση. Για παράδειγμα, στα εργαστήρια, ο χώρος ε...

Γρήγορο & σταθερό, αποδεδειγμένο & ακριβές