Κατάλογος
Κατάλογος

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Σχετικά με Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Μια ιδανική λύση είναι το αποτέλεσμα συνεχούς αλληλεπίδρασης και ανάπτυξης. Το γνωρίζουμε αυτό εξίσου καλά με τους πελάτες μας, γι' αυτό και η εταιρική φιλοσοφία της Supfina βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Αυτό σημαίνει συνδυασμό παραδοσιακής γνώσης και εμπειρίας με υψηλή τεχνολογία και ασυμβίβαστη εξυπηρέτηση πελατών.

Η Supfina Grieshaber διεξάγει στοχευμένη έρευνα και συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στον τομέα της υπερβελτίωσης και της λείανσης καθώς και της αυτοματοποίησης με τη γνώση των διεργασιών ανάντη και κατάντη.

Ως προμηθευτής συστημάτων, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις από μία πηγή. Αναπτύσσουμε τη σωστή επαγγελματική λύση για κάθε απαίτηση. Αυτό σας επιτρέπει να ανταποκρίνεστε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών και να ενισχύετε τη δική σας θέση στην αγορά.

Τα συστήματά μας συμπληρώνονται από μια ολοκληρωμένη, ψηφιακά υποστηριζόμενη υπηρεσία, ώστε να διασφαλίζεται ότι ως πελάτης μπορείτε να συνεχίσετε να βασίζεστε στη Supfina ανά πάσα στιγμή.
Η Supfina Grieshaber είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας παγκοσμίως, όταν πρόκειται για την εφαρμογή οικονομικών λύσεων κατεργασίας για τις υψηλότερες απαιτήσεις - τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον!

Μηχανές λείανσης (Spiro F7)

Λεπτή λείανση σε μεγάλης κλίμακας παραγωγή

Η ευέλικτη μηχανή λείανσης Spiro F7 είναι ιδανική για τη δημιουργία επίπεδων επιφανειών ακριβείας σε τεμάχια από μεγάλη ποικιλ...

Μηχανές λείανσης (Spiro F12)

Για μεγάλα τεμάχια

Η μεγαλύτερη μηχανή Spiro έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία τεμαχίων με διάμετρο από 6 mm έως 420 mm και με ειδικές απαιτήσεις ύψους, παραλληλίας κα...

Μηχανές ακονίσματος δύο προτύπων (Planet V7)

Planet V - Η σειρά
Λεπτομέρειες

Η διάταξη της κάθετης ατράκτου προσφέρει στον χρήστη τις υψηλότερες προκύπτουσες ποιότητες του τεμαχίου, μειώνοντας...

Μηχανές λείανσης (Supfina LeanCostMachine®)

Ευέλικτο και οικονομικά αποδοτικό

Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό της, η Supfina LCM είναι η ιδανική μηχανή μεταφοράς για εξαρτήματα

  • Αρθρωτό σύστημα

Μηχανή σούπερ φινιρίσματος για την κατεργασία στροφαλοφόρων αξόνων (Supfina LCM Crank)

Superfinishing
Οικονομικά αποδοτικό, ευέλικτο, αρθρωτό

Ο στροφαλοφόρος Supfina LCM αναπτύχθηκε για να συμπληρώσει τη μηχανή φινιρίσματος στροφαλοφό...

Προσαρτώμενα εργαλεία τέλειου φινιρίσματος (Supfina SpeedFinish)

Γρηγορότερη υπερλεπτολείανση

Η τεχνολογία SpeedFinish αναπτύχθηκε για να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα της λείανσης με εκείνα της υπερβελτίωσης, δηλαδή να παράγει ομοιογενή...

Πνευματική συσκευή φινιρίσματος (Supfina 90)

Supfina 90

Πνευματική συσκευή φινιρίσματος για τοποθέτηση σε CNC και συμβατικές μηχανές μεταφοράς, ειδικά για στενές και δυσπρόσιτες καταστάσεις εγκατάστασης. Όλες οι λε...

Η βιομηχανία ρουλεμάν κύλισης υστερεί όσον αφορά την αυτόνομη παραγωγή

Η Supfina είναι Hero Customer 2024 στο σύστημα CAD Solid Edge της Siemens.

Η Supfina έ...

"Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων επιφανειακού φινιρίσματος, η ομάδα της Supfina θα παρουσιάσει μια καινοτομία - το μηχάνημα υπερφινιρίσματος Supfina Fact - στους ενδιαφερόμενους στη φετινή Global Industrie στη Λυών, στο Hall 4 Stand C156."
"Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων για την επιφανειακή φινίρισμα, η ομάδα της Supfina θα συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους ξεχωριστά για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διπλή επιφανειακή λείανση στη φετινή Grindtec στη Λειψία, στο Hall 5 Stand E04."
Ναι, και μάλιστα αρκετές φορές!
"Λύσεις για επιφανειακό φινίρισμα υψηλής ακρίβειας" - αυτό είναι το σύνθημα του περιπτέρου C10 της Supfina, έκτασης 132 τ.μ., στο Hall 10 της έκθεσης GrindingHub από τις 17 έως τις 20 Μαΐου στη Στουτγάρδη.
Επωφεληθείτε από την επίδειξη, τη μίσθωση ή τα μεταχειρισμένα μηχανήματά μας: Αποκτάτε ένα άμεσα διαθέσιμο, λειτουργικό και αξιόπιστο μηχάνημα.