Κατάλογος
Κατάλογος

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

25.06.2021 00:06

Ευελιξία στο τετράγωνο - Το σύστημα ρομπότ RS 1 Για πλήρως αυτόματο χειρισμό παλετών και τεμαχίων - Αυτοματοποίηση σε μια ασφαλή διαδικασία όλο το εικοσιτετράωρο

Σύστημα ρομπότ RS 1 με 3 μονάδες αποθήκευσης ραφιών - προσαρμοσμένο σε δύο κέντρα κατεργασίας HermleC 22 U
Το σύστημα ρομπότ RS 1 είναι η πλήρης κυψέλη συνδυασμού για την αυτοματοποίηση παλετών και τεμαχίων. Αυτή η καινοτομία της Hermle προσφέρει έναν πειστικό συνδυασμό ευελιξίας και παραγωγικότητας: Η έννοια της αποθήκευσης ραφιών παρέχει αξιοσημείωτα μεγάλους χρόνους αυτόνομης λειτουργίας, η αλλαγή των αρπάγων και των προσαρμογέων γίνεται αυτόματα και ο πλήρως λειτουργικός σταθμός ρύθμισης επιτρέπει την παράλληλη ρύθμιση παλετών και φορέων τεμαχίων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Αυτό καθιστά το RS 1 τη σωστή λύση αυτοματισμού για πολλά σενάρια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η απόφαση:
σύστημα μίας ή δύο μηχανών. Το ρομποτικό σύστημα RS 1 είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μία μηχανή ή με δύο μηχανές δικτυωμένες μεταξύ τους για μέγιστη απόδοση. Η μετάβαση από ένα σε δύο κέντρα κατεργασίας είναι επίσης δυνατή σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως και η προσθήκη μιας τρίτης μονάδας ραφιών, μιας εγκατάστασης καθαρισμού, μιας μηχανής μέτρησης ή ενός συστήματος μεταφοράς χωρίς οδηγό (DTS).

Με επιφάνεια εγκατάστασης μόλις 12 m2, το ρομποτικό σύστημαRS 1 προσφέρει πάντα ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο εργασίας των μηχανών, ανεξάρτητα από το αν είναι συνδεδεμένα ένα ή δύο κέντρα κατεργασίας.

ΜΕΤΑΒΛΗΤΉ ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΗΧΑΝΏΝ

Η συνολική ιδέα RS 1 είναι συμβατή με μια σειρά από κέντρα κατεργασίας Hermle: C 12, C 22, C 250, C 32,C 400 ή C 42. Δεν έχει σημασία αν δύο ίδιες ή δύο διαφορετικές μηχανές είναι δικτυωμένες μεταξύ τους. Για μία μηχανή, ο αυτοματισμός ελέγχεται με το Hermle Automation Control System (HACS) ή με το σύστημα ελέγχου παραγωγής SOFLEX, για δύο μηχανές πάντα με το SOFLEX.

ΠΑΡΆΓΕΤΕ ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Οι ελεγχόμενες με NC διατάξεις σύσφιξης μεγάλης διαδρομής και οι αρπάγες επιτρέπουν την πλήρως αυτοματοποιημένη αλλαγή τεμαχίων. Το καινοτόμο σύστημα ρομπότ RS 1 αυξάνει αυτόματα την παραγωγικότητα μέσω της αλληλεπίδρασής του με το σύστημα παροχής μεμονωμένων εξαρτημάτων μέσω αδιαβάθμητα ρυθμιζόμενων γενικών μήτρων. Και εδώ βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του: Χάρη στην εκτεταμένη γκάμα επιλογών σύλληψης και σύσφιξης, οι λαβίδες NC και οι αυτόματα ρυθμιζόμενες διατάξεις σύσφιξης προσαρμόζονται στα κενά τεμαχίων, εξαλείφοντας πρακτικά τη χειροκίνητη παρέμβαση.

Τρεις μονάδες αποθήκευσης ραφιών με δυνατότητα ατομικής επιλογής εξασφαλίζουν τη βέλτιστη παροχή εξαρτημάτων. Για παλέτες με διαστάσεις έως 398 x 398 mm ή μήτρες γενικής χρήσης σε πέντε παραλλαγές για κυβικά ή

κυλινδρικά τεμάχια - στις μονάδες αποθήκευσης ραφιών υπάρχει χώρος για τα πάντα, ακόμη και για τη μεγάλη γκάμα λαβίδων ή συσκευών σύσφιξης. Ένα ακόμη πλεονέκτημα παραγωγικότητας: Φυσικά οι μηχανές μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα.

Περισσότερα νέα

Επόμενη στάση EMO 2023

Από τις 18.09.23 έως τις 23.09