Κατάλογος
Κατάλογος

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Αυτοματισμός στην τελειότητα - Η HERMLE στην EMO 2023

Από τις 18.09.23 έως τις 23.09.23 η Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG θα εκθέσει σε 560 m2 στο Hall 12, Stand C30, πιστή στο σύνθημά της - τα πάντα από μία πηγή - τρεις πλήρως εξοπλισμένες λύσεις αυτοματισμού και ένα κέντρο κατεργασίας φρεζαρίσματος/τόρνευσης. Όλες οι μηχανές παρουσιάζουν τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των προϊόντων HERMLE με ενδιαφέρουσες κατεργασίες.


Με τα κέντρα κατεργασίας HIGH-PERFORMANCE-LINE και PERFORMANCE-LINE, η HERMLE AG αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς σε μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών που απαιτούν ακριβείς, υψηλής ποιότητας και μακροχρόνιας ακρίβειας μηχανές. Η έλλειψη εξειδικευμένων εργατών, αλλά και η οικονομική πίεση για τη χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, η HERMLE AG ίδρυσε από νωρίς τη δική της θυγατρική εταιρεία αυτοματισμού, την HERMLE Systemtechnik GmbH. Με ένα μερίδιο αυτοματισμού που έκτοτε έχει αυξηθεί σε πάνω από 50%, αυτή ήταν μια πολύ προνοητική απόφαση που σήμερα αποδίδει και με το παραπάνω. Ως εκ τούτου, η έμφαση στην EMO θα δοθεί επίσης στον τομέα του αυτοματισμού και της ψηφιοποίησης. Εδώ παρουσιάζονται τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις, τόσο για ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων όσο και για την αξιόπιστη και οικονομική παραγωγή εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας.


Η HERMLE AG αφιερώνει έναν ολόκληρο θεματικό τομέα στην ανάπτυξη της τεχνολογίας. Εδώ θα απαντηθούν από ειδικούς οι ερωτήσεις των χρηστών σχετικά με τις νέες τεχνολογίες παραγωγής, τους κύκλους φρεζαρίσματος και τόρνευσης, τα ψηφιακά εξαρτήματα και το ειδικό υλικό.

Το ρομποτικό σύστημα RS 05-2 προσαρμοσμένο σε μια C 12 -
για τεμάχια έως 10 kg με ταυτόχρονη αποθήκευση υψηλών και μεμονωμένων εξαρτημάτων σε μια μεγάλη ποικιλία μονάδων αποθήκευσης.

Το ρομποτικό σύστημα RS 1 προσαρμοσμένο σε μια C 250 - μπορεί με ευελιξία να πιάσει, να στερεώσει και να αποθηκεύσει τεμάχια έως 15 kg και παλέτες έως 60 kg. Μέγιστη ευελιξία με πολύ υψηλή αξιοπιστία της διαδικασίας.

Το σύστημα χειρισμού HS flex προσαρμοσμένο σε ένα C 32 -
για τεμάχια εργασίας έως 450 kg (η βαριά έκδοση έως 1.200 kg), μεταφέρει και αποθηκεύει παλέτες σε δύο μονάδες αποθήκευσης.

Η έκδοση φρεζαρίσματος/τόρνευσης του C 42 συμπληρώνει τον κατάλογο των εκθεμάτων και χρησιμοποιεί μια θεαματική διαδικασία φρεζαρίσματος/περιστροφικής κατεργασίας για να επιδείξει τη διαδικασία φρεζαρίσματος "powerskiving" για εσωτερική και εξωτερική οδόντωση και το φρεζάρισμα "fir tree milling" για εξαρτήματα αεροδιαστημικών κινητήρων.

Δύο ακόμη κέντρα κατεργασίας Hermle, μοντέλο C 32, μπορείτε να βρείτε στις συνεργαζόμενες εταιρείες EMUGE-FRANKEN και HEXAGON.


Φυσικά, το επιδεικτικό εξάρτημα Bulli/T1, που κατασκευάστηκε στην εσωτερική έκθεση και προκάλεσε αίσθηση στο Open house τον Απρίλιο, δεν πρέπει να λείπει από την EMO.

Περισσότερα νέα