Κατάλογος
Κατάλογος

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Έλεγχος ροής μάζας #redefined

Γρήγορο & σταθερό, αποδεδειγμένο & ακριβές

Ανακαλύψτε τώρα: Από την Bronkhorst High-Tech BV

Ένα εντελώς νέο επίπεδο ελέγχου ροής μάζας....
"Η σειρά FLEXI-FLOW είναι η τελευταία μας σειρά ελεγκτών ροής μάζας. Με αυτό το επαναστατικό όργανο είμαστε σε θέση όχι μόνο να μετράμε και να ελέγχουμε τη ροή αερίου και τη θερμοκρασία, αλλά και να μετράμε και να ελέγχουμε την πίεση ανάντη και κατάντη στη διεργασία σας με ένα ευέλικτο όργανο . Αυτό είναι το μέλλον του ελέγχου της ροής μάζας."

"Το FLEXI-FLOW βασίζεται σε μια πραγματικά μοναδική τεχνολογία μέτρησης της ροής μάζας με θερμικό τρόπο που συνδυάζει γρήγορους και σταθερούς αισθητήρες chip με μια εφικτή και ακριβή τεχνολογία παράκαμψης. Μάθετε πώς μπορεί να σας ωφελήσει."-Vincent Hengeveld, Διευθυντής προϊόντων FLEXI-FLOW

Σταθερός έλεγχος ροής αερίου για αναλυτικά όργανα
Οι ελεγκτές ροής μάζας αερίου είναι σημαντικά εξαρτήματα σε πολλές αναλυτικές τεχνικές, όπως η φασματομετρία μάζας, η χρωματογραφία, η ατομική φασματοσκοπία και η ανάλυση καύσης. Για παράδειγμα, οι συμπαγείς μετρητές ροής αερίου χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία αερίων σε μια κυψέλη σύγκρουσης (κυψέλη αντίδρασης) ως μέρος μιας διάταξης ICP-MS.

Ο ελεγκτής ροής μάζας αερίου FLEXI-FLOW είναι κατάλληλος για αυτές τις διεργασίες, όπου απαιτείται σταθερός έλεγχος ροής αερίου, συμπαγές μέγεθος, βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη σταθερότητα και συμβατότητα με τα χρησιμοποιούμενα αέρια.



Περισσότερα νέα

μετρητές και ελεγκτές ροής αερίου MASS-STREAM™
Επέκταση της σειράς IQ + FLOW® με αισθητήρες απομονωμένους από τα μέσα

Σε πολλές αγορές βλέπουμε μια στροφή προς τη σμίκρυνση. Για παράδειγμα, στα εργαστήρια, ο χώρος ε...