Κατάλογος
Κατάλογος

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

16.08.2022 09:08

Βέλτιστη παρακολούθηση για πλάκες και φύλλα

Η KULLEN-KOTI θα παρουσιάσει τους κυλίνδρους μεταφοράς κλιβάνων της στην έκθεση Aluminium 2022 Οι κύλινδροι μεταφοράς κλιβάνων της KULLEN-KOTI είναι εξοπλισμένοι με ειδικά συρματόσχοινα που είναι ανθεκτικά στη θερμοκρασία έως και 1.200 °C. Χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις οριζόντιες γραμμές των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας. Χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις οριζόντιες γραμμές των μονάδων θερμικής επεξεργασίας, όπου επιτρέπουν την ακριβή και φιλική προς την επιφάνεια μεταφορά πλακών και φύλλων αλουμινίου. Στη φετινή έκθεση ALUMINIUM στο Ντίσελντορφ, η KULLEN-KOTI θα παρουσιάσει αυτόν τον εξαιρετικό τύπο βούρτσας και θα παρέχει πληροφορίες για τις πολυάριθμες δυνατότητες εξατομικευμένης τελειοποίησής του. Η εταιρεία θα βρίσκεται στην αίθουσα 7Α στο περίπτερο D30.

Η KULLEN-KOTI δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές εργαλειοβουρτσών για τη μηχανική επεξεργασία ημιτελών προϊόντων αλουμινίου, αλλά και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές σε κατασκευαστές εγκαταστάσεων για την παραγωγή υλικών αλουμινίου και κραμάτων τους για την αεροδιαστημική και την αυτοκινητοβιομηχανία. Στις εγκαταστάσεις συνεχούς θερμικής επεξεργασίας για ανακρυστάλλωση, ανόπτηση υπό συνθήκη και ανόπτηση διαλύματος, καθώς και για τον εξευγενισμό ημιτελών προϊόντων αλουμινίου, για παράδειγμα, βασίζονται σε κυλίνδρους μεταφοράς κλιβάνου της KULLEN-KOTI. Στη φετινή έκθεση ALUMINIUM 2022 στο Ντίσελντορφ (27-29.9.2022), η παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη εταιρεία θα παρουσιάσει επομένως - μεταξύ άλλων - την τελευταία γενιά των κυλίνδρων μεταφοράς κλιβάνων της για χρήση σε κυλινδρικούς κλιβάνους εστίας. Στο περίπτερο D30 στο Hall 7A θα είναι διαθέσιμες πληροφορίες από πρώτο χέρι στους μηχανικούς, τους αγοραστές και το προσωπικό συντήρησης της βιομηχανίας αλουμινίου σχετικά με τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτών των ειδικών βουρτσών, οι οποίες παραδίδονται συνήθως έτοιμες για εγκατάσταση και συχνά τροποποιούνται για να καλύψουν συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών.

Οι κύλινδροι μεταφοράς κλιβάνων της KULLEN-KOTI είναι κυρίως κυλινδρικές βούρτσες που χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα πυκνά τελειώματα σύρματος και επιστρώσεις. Αυτά τα στολίδια και οι επικαλύψεις εξασφαλίζουν ότι τα φύλλα, οι πλάκες ή τα πάνελ διέρχονται μέσα από τον εξοπλισμό επεξεργασίας σε μια ακριβή ευθεία γραμμή. Με τον τρόπο αυτό, αποτρέπουν ανεπιθύμητες εναποθέσεις υλικού (pick-up) στον κύλινδρο και προστατεύουν τις κάτω πλευρές των ημιτελών προϊόντων αλουμινίου. Με αυτόν τον τρόπο, οι κύλινδροι μεταφοράς φούρνου της KULLEN-KOTI όχι μόνο υποστηρίζουν τον ομοιογενή έλεγχο της διαδικασίας κατά τη θερμική επεξεργασία, αλλά και μειώνουν το κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων. Οι θερμικά επεξεργασμένες πλάκες ή τα φύλλα μπορούν συνήθως να μεταφερθούν στο επόμενο στάδιο επεξεργασίας χωρίς περαιτέρω μετεπεξεργασία.

Στέκεται κάθετα στον κύλινδρο

Για τη βέλτιστη εφαρμογή των απαιτήσεων και των συνθηκών λειτουργίας των διαφόρων χρηστών και κατασκευαστών εγκαταστάσεων, οι κύλινδροι φούρνου της KULLEN-KOTI είναι συνήθως εξοπλισμένοι με εξαιρετικά ομοιογενή περιποίηση σύρματος, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη δυνατή πυκνότητα των επιφανειών τους. Τι σημαίνει αυτό συγκεκριμένα, επιδεικνύει η εταιρεία στο περίπτερο της στην έκθεση ALUMINIUM χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση της ταινίας βουρτσών της σειράς DBS (double band spiral). Τα επιμέρους σύρματά της είναι τοποθετημένα με μεγάλη ακρίβεια κάθετα στον κύλινδρο και με ομοιόμορφη απόσταση μεταξύ τους. Μπορούν να κατασκευαστούν από υλικά ανθεκτικά στη θερμότητα έως και 1.200 °C. Ολόκληρη η επιφάνεια της βούρτσας είναι επίσης διατμημένη για βέλτιστη ομοκεντρικότητα και λειασμένη με φινίρισμα χωρίς λαβή τόσο στην αξονική όσο και στην ακτινική κατεύθυνση. Αυτό γίνεται στην KULLEN-KOTI σε ένα ειδικά ανεπτυγμένο και πιθανώς μοναδικό παγκοσμίως κέντρο κατεργασίας, το οποίο επιτρέπει επίσης να εφοδιάζεται η επιφάνεια του κυλίνδρου μεταφοράς με κοίλη καμπυλότητα ή με κυρτή κοίλη λείανση. Η εταιρεία θα παρέχει επίσης πληροφορίες στην ALUMINIUM σχετικά με τις πρόσθετες επιλογές για βελτιστοποίηση κατά πελάτη που προσφέρει αυτό το κέντρο κατεργασίας.

Μέγιστη αξιοποίηση της χωρητικότητας του κλιβάνου

Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της KULLEN-KOTI εξασφαλίζουν τελικά ότι οι κύλινδροι μεταφοράς κλιβάνων της εταιρείας παρουσιάζουν εξαιρετική συμπεριφορά μεταφοράς. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι η ακρίβεια εντοπισμού τους είναι πολύ υψηλή και η πλευρική μετατόπιση είναι ελάχιστη. Ως αποτέλεσμα, ο διαθέσιμος χώρος του κλιβάνου μπορεί να αξιοποιηθεί βέλτιστα και η φθορά των κυλίνδρων μεταφοράς παραμένει χαμηλή, ώστε να επιτυγχάνουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Στο περίπτερο ALUMINIUM της KULLEN-KOTI, οι ειδικοί της εταιρείας θα παρέχουν πληροφορίες για πολλές άλλες πτυχές της κατασκευής και της εφαρμογής των κυλίνδρων μεταφοράς κλιβάνων. Για παράδειγμα, σχετικά με τη δυνατότητα ανακατασκευής και ανανέωσης των περιτυλίξεων σύρματος, την προσφορά προσομοίωσης των διαδικασιών θέσης σε λειτουργία ή σχετικά με τη χρήση κινητών συστημάτων μέτρησης για συστήματα κλιβάνων παλαιότερης χρονολογίας. Επιπλέον, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μάθουν γιατί είναι τόσο σημαντικό οι σπειροειδείς επενδύσεις των βουρτσών των φούρνων της KULLEN-KOTI να τοποθετούνται ατέρμονα σφιχτά με επακριβώς καθορισμένες τιμές τάσης και πίεσης και ότι κάθε βούρτσα κυλίνδρου υποβάλλεται σε ηλεκτροδυναμική διαδικασία εξισορρόπησης.

Περισσότερα νέα

Στοχευμένες λύσεις για εξαιρετικά λεπτή λείανση και στρογγυλοποίηση ακμών

<...
Οι τεχνικές βούρτσες αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού πολλών μηχανών και συστημάτων επεξεργασίας ξύλου εδώ και πολλά χρόνια. Χρησιμοποιούνται εδώ σε πολλά διαφορετικά σχέδια και μεγέθη.

Οι κύλινδροι μετα&p...

Η αποφλοίωση με βούρτσα θεωρείται μία από τις πιο ευέλικτες και μερικές φορές πιο οικονομικές μεθ...

Η KULLEN-KOTI παρουσιάζει λύσεις βούρτσας για αυτοματοποιημένο ξεχόνδρισμα
Η KULLEN-KOTI προμηθεύει συστήματα βουρτσών για πολυάριθμα επαγγέλματα στην οικοδομική βιομηχανία