Κατάλογος
Κατάλογος

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: Σύνδεση DC υψηλής ποιότητας για συστήματα αποθήκευσης ενέργειας μπαταριών (BESS)

Το κορυφαίο στην αγορά χαρτοφυλάκιο MC4 των φωτοβολταϊκών συνδέσμων της Stäubli περιλαμβάνει τώρα και μια λύση σύνδεσης με σύνδεση DC για συστήματα αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρία, που ονομάζεται MC4-Evo stor.

Το νέο MC4-Evo stor για τη σύνδεση συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας μπαταριών (BESS) συμπληρώνει τη σειρά προϊόντων MC4-Evo 2 ως σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο για DC 1500 V.

Αυτή η βυσματούμενη σύνδεση μεταξύ του μετατροπέα και του συστήματος αποθήκευσης εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση και εγγυάται τη γνωστή, ανθεκτική, μακράς διάρκειας και χαμηλών απωλειών ποιότητα σύνδεσης όπως οι αρχικοί σύνδεσμοι καλωδίων DC MC4 και MC4-Evo 2 στη φωτοβολταϊκή αλυσίδα. Εκτός από την αποδεδειγμένη τεχνολογία επαφών MULTILAM, αυτή η λύση σύνδεσης αποθήκευσης ενέργειας από την Stäubli διαθέτει μια περιστρεφόμενη κατά 45° όψη σύνδεσης για να διασφαλίσει την ασφαλή εγκατάσταση. Δεν είναι δυνατή η σύνδεση του MC4-Evo stor σε μια ζεύξη καλωδίων MC4 ή MC4-Evo 2 όπως χρησιμοποιείται στη φωτοβολταϊκή αλυσίδα ή στην έξοδο της μπαταρίας στην πλευρά DC του μετατροπέα.

Όπως όλοι οι αρχικοί σύνδεσμοι MC4 της Stäubli, αυτή η λύση σύνδεσης για BESS, ο MC4-Evo stor, πληροί τις απαιτήσεις της κλάσης προστασίας IP68, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ανθεκτικό προϊόν που εξασφαλίζει αξιόπιστη και μακροχρόνια λειτουργία ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες εφαρμογής.

Η νέα λύση συνδέσμου MC4-Evo stor αποτελείται από έναν σύνδεσμο καλωδίου και ένα επιφανειακό κουτί, καθένα από τα οποία τοποθετείται στον αντιστροφέα και στη μονάδα αποθήκευσης μπαταριών. Η ποιότητα και οι επιδόσεις του προϊόντος επιβεβαιώνονται από τα πιστοποιητικά TÜV και UL.

Περισσότερα νέα

Η SSA Terminals, LLC έχει θέσει σε λειτουργία 33 τερματικούς ελκυστήρες που έχουν σχεδιαστεί για ηλεκτρικά οχήματα (EV) μηδενικών εκπομπών με πλήρως αυτοματοποιημένους συνδέσμους ταχείας φόρτισης υψηλής χωρητικότητας (QCC).
Το γαλλικό υφαντουργείο επενδύει στη Stäubli για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ESG