Κατάλογος
Κατάλογος

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

27.10.2023 01:10

Υφαντική ζακάρ - βήματα προς την αειφορία

Το γαλλικό υφαντουργείο επενδύει στη Stäubli για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ESG

Η γαλλική εταιρεία ύφανσης Les Tissages de Charlieu (LTC) εγκατέστησε 40 νέες μηχανές Jacquard SX PRO το πρώτο τρίμηνο του 2023. Αυτή δεν είναι η πρώτη απόκτηση μηχανών Jacquard της Stäubli, αλλά αυτή τη φορά η επένδυση έγινε στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής ESG (Περιβάλλον, Κοινωνία και Διακυβέρνηση) της LTC.

Ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την LTC κατά την επιλογή αυτών των νέων μηχανών Jacquard. Σχεδιασμένες για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, οι μηχανές Jacquard Stäubli SX PRO είναι απόλυτα κατάλληλες για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας και ESG της εταιρείας. Ένας άλλος βασικός παράγοντας είναι η ανθεκτικότητα των μηχανών Jacquard της Stäubli. Στις εγκαταστάσεις της LTC υπάρχουν μηχανές Stäubli Jacquard που λειτουργούν για περισσότερα από 20 χρόνια.

Οι 40 νέες μηχανές SX PRO Jacquard που απέκτησε η LTC τοποθετήθηκαν σε πρόσφατα εγκατεστημένες μηχανές ύφανσης, τις οποίες η εταιρεία χρησιμοποιεί κυρίως για την επεξεργασία ανακυκλωμένων νημάτων στο πλαίσιο ενός σεναρίου κυκλικής οικονομίας. Η LTC και η Stäubli συμβάλλουν σε ένα πιο πράσινο μέλλον στην κλωστοϋφαντουργία: Η LTC με την παγκόσμια στρατηγική ESG και η Stäubli με τις εξαιρετικά αποδοτικές, ενεργειακά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις της.

Περισσότερα νέα

Η SSA Terminals, LLC έχει θέσει σε λειτουργία 33 τερματικούς ελκυστήρες που έχουν σχεδιαστεί για ηλεκτρικά οχήματα (EV) μηδενικών εκπομπών με πλήρως αυτοματοποιημένους συνδέσμους ταχείας φόρτισης υψηλής χωρητικότητας (QCC).
Το κορυφαίο στην αγορά χαρτοφυλάκιο MC4 των φωτοβολταϊκών συνδέσμων της Stäubli περιλαμβάνει τώρα και μια λύση σύνδεσης με σύνδεση DC για συστήματα αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρία, που ονομάζεται MC4-Evo stor.