Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

07.11.2022 00:11

SPS: Η VAHLE ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ

Paul Vahle GmbH & Co. KG θα είναι στο φετινό SPS. Για πρώτη φορά στην εμπορική έκθεση, η οποία πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου στη Νυρεμβέργη, θα παρουσιαστεί το παγκοσμίως μοναδικό έξυπνο σύστημα συλλογής ρεύματος Smart Collector. Άλλα σημαντικά σημεία στο περίπτερο της VAHLE στο Hall 4, Stand 336 θα είναι η αρθρωτή συμπαγής γραμμή αγωγών VCL και οι τελευταίες γενιές ελέγχου. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το iTRAK της Rockwell Automation, το οποίο είναι εξοπλισμένο με επαγωγικά συστήματα VAHLE για ανέπαφη μετάδοση ισχύος.

"Αφού η περσινή SPS έπρεπε δυστυχώς να ακυρωθεί, είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε τις καινοτομίες των προϊόντων μας, όπως ο Smart Collector, ζωντανά στο κοινό αυτή τη φορά. Με αυτή τη λύση εξασφαλίζουμε - σύμφωνα με το σύνθημα της έκθεσης "Bringing Automation to Life" - υψηλότερη διαθεσιμότητα και παραγωγικότητα των εγκαταστάσεων για τα αυτοματοποιημένα συστήματα", λέει ο Achim Dries, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου VAHLE. Με τον πρώτο έξυπνο συλλέκτη ρεύματος στον κόσμο στην αγορά, ο πρωτοπόρος της τεχνολογίας Kamen μειώνει ταυτόχρονα το κόστος συντήρησης. "Το σύστημα συλλέγει δεδομένα ανάλυσης σχετικά με την κατάσταση των σιδηροτροχιών καθώς και των εξαρτημάτων τους και έτσι αποτρέπει τις δυσλειτουργίες σε πρώιμο στάδιο. Αυτό εξοικονομεί πολύ χρόνο και, συνεπώς, χρήματα", λέει ο διευθύνων σύμβουλος. Εν τω μεταξύ, η VAHLE έχει εγκαταστήσει το σύστημα σε τρεις πιλοτικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον, μια γραμμή παραγωγής ενός γερμανικού κατασκευαστή αυτοκινήτων εξοπλίζεται επί του παρόντος με το Smart Collector.

Στην εμπορική έκθεση για τον έξυπνο και ψηφιακό αυτοματισμό, η VAHLE θα παρουσιάσει στο περίπτερό της και ένα ιδιαίτερο σημείο αναφοράς - το iTRACK της Rockwell Automation. Εκεί χρησιμοποιείται το εξαιρετικά συμπαγές σύστημα επαγωγικής μετάδοσης ισχύος CPS140 kHz, το οποίο καθιστά δυνατή τη συνεχή τροφοδοσία κινούμενων στοιχείων, γνωστών και ως κινητήρων, με ισχύ χωρίς επαφή. "Επιπλέον, μειώνεται η πολυπλοκότητα της παροχής ενέργειας και αυξάνεται η ανθεκτικότητα", λέει ο Dries. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να επιτευχθούν υψηλότερες αποδόσεις διεργασιών σε σύγκριση με τις συμβατικές επιλογές μεταφοράς ενέργειας. . Συνεπώς, η λύση είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ολοκληρωτές συστημάτων και κατασκευαστές μηχανών συσκευασίας και γραμμών παραγωγής.
Το χαρτοφυλάκιο της εμπορικής έκθεσης ολοκληρώνεται με κλασικά συστήματα μεταφοράς ενέργειας, όπως οι ράγες αγωγών ή οι επαφές φόρτισης. "Και εδώ, η ανάπτυξή μας δεν είναι στάσιμη. Πρόσφατα, βελτιστοποιήσαμε τις επαφές φόρτισης για βελτιωμένη απόδοση και ειδικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους", λέει ο Dries. Η ολοκληρωμένη γραμμή αγωγών VCL έχει σχεδιαστεί ειδικά για συστήματα μεταφοράς, αυτοματοποιημένες αποθήκες μικρών εξαρτημάτων (AS/RS) και μηχανήματα αποθήκευσης και ανάκτησης (SRM), καθώς και για συμπαγή αυτοκίνητα μεταφοράς και καροτσάκια μεταφοράς σε εφαρμογές μικρών και μεσαίων επιδόσεων. "Σε αντίθεση με συγκρίσιμες λύσεις, το VCL ξεχωρίζει ιδιαίτερα λόγω της αρθρωτότητας, της επεκτασιμότητας και της ευκολίας συναρμολόγησης", τονίζει ο Dries. Στο περίπτερο της εμπορικής έκθεσης θα εκτίθενται επίσης εξαρτήματα της τελευταίας γενιάς ελέγχου. Η VAHLE θα βρίσκεται στην αίθουσα 4 στο περίπτερο 336.

Περισσότερα νέα

Έμφαση στην προληπτική συντήρηση στη VAHLE

ΗVAHLE γιορτάζει 111 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικήςιστορίας

Η Paul Vahle GmbH & Co. KG ταξιδεύει στη φετινή InnoTrans στο Βερολίνο με καινοτόμες λύσεις γ...

Η Paul Vahle GmbH & Co KG υποστηρίζει την επείγουσα βοήθεια της Caritas για τα θύματα του πολ...

- Έξυπνος συλλέκτης για μόνιμη παρακολούθηση των συστημάτων αγωγών

- Η αυξημένη διαθεσ...