Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

02.12.2023 01:12

Η VAHLE γιορτάζει 111 χρόνια επιχειρηματικότητας

ΗVAHLE γιορτάζει 111 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικήςιστορίας

Η Paul Vahle GmbH & Co. KG, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως στον τομέα των λύσεων ενέργειας και αυτοματισμού για κινητές εφαρμογές, γιόρτασε την Παρασκευή (8 Σεπτεμβρίου 2023) στο Campus Erlebnisreich στο Lünen μια εντυπωσιακή επέτειο: 111 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικότητας.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1912 από τον Paul Vahle και με τις λύσεις της ανέβασε τη βιομηχανική παραγωγή και την εσωτερική κινητικότητα σε νέο επίπεδο, γιόρτασε με περίπου 650 καλεσμένους μια ξεχωριστή επέτειο: την εφεύρεση της σιδηροτροχιάς αγωγού πριν από 111 χρόνια και την ίδρυσή της. Εκτός από τους καλεσμένους από την επιχειρηματικότητα, την κοινωνία και την πολιτική, όπως η δήμαρχος του Kamen Elke Kappen και ο περιφερειάρχης Mario Löhr, στο Erlebnisreich Campus στο Lünen βρέθηκαν πολυάριθμοι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες τους, καθώς και η οικογένεια των μετόχων, η οποία είναι πλέον η τέταρτη γενιά της οικογένειας που διαχειρίζεται τις τύχες της εταιρείας.

Στις θερμές εναρκτήριες ομιλίες που έδωσαν το έναυσμα για την εορταστική εκδήλωση, τονίστηκε η εξαιρετική ιστορία της εταιρείας και υπογραμμίστηκε η σημασία της για την περιοχή. Τις επετειακές εκδηλώσεις άνοιξε επίσημα ο εγγονός του ιδρυτή Werner Vahle με μια ματιά στα παρασκήνια. Στους χαιρετισμούς τους, η δήμαρχος Elke Kappen και ο περιφερειάρχης Mario Löhr μίλησαν στη συνέχεια για τον εξαιρετικό ρόλο της εταιρείας ως εργοδότη και μοχλό καινοτομίας για την περιοχή και τη βιομηχανία. Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της VAHLE Achim Dries άνοιξε τον εορτασμό με τα λόγια του.

"Μαζί, όχι μόνο γιορτάζουμε 111 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας, αλλά και προσβλέπουμε με ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε όσα έρχονται για την εταιρεία μας", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Achim Dries. "Το παρελθόν μας και το πρωτοποριακό έργο που επιτέλεσαν οι προκάτοχοί μας μας γεμίζει υπερηφάνεια. Στόχος μας σήμερα είναι να διαμορφώνουμε ενεργά το μέλλον με καινοτόμες εξελίξεις."




Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το εντυπωσιακό πρόγραμμα της επίδειξης. Καλλιτέχνες με λαμπερές στολές LED παρουσίασαν εντυπωσιακά χορευτικά και τυμπανοκρουστικά σόου στη σκοτεινή σκηνή. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε ένα εντυπωσιακό σόου χαρτογράφησης, στο οποίο ένας καλλιτέχνης εκτελούσε διαδραστικά ένα βίντεο με στοιχεία της VAHLE. Μια ζωντανή μπάντα και ένας DJ εξασφάλισαν επίσης εξαιρετική ατμόσφαιρα και μια γεμάτη πίστα χορού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι εορτασμοί συνοδεύτηκαν από μια μεγάλη ποικιλία γαστρονομικών απολαύσεων που σερβιρίστηκαν από φορτηγά φαγητού. Από tarte flambée και ζυμαρικά σε φραντζόλα παρμεζάνας μέχρι vegan πιάτα, υπήρχε κάτι για κάθε γούστο. Ακόμη και το περίφημο currywurst που σερβίρεται τα μεσάνυχτα στα πάρτι στο "Pott" δεν έλειψε.

Η VAHLE είχε οργανώσει τη δική της υπηρεσία μεταφοράς προς τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Kamen και προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Kamen, ώστε όλοι οι καλεσμένοι να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Περισσότερα νέα

Έμφαση στην προληπτική συντήρηση στη VAHLE
Paul Vahle GmbH & Co. KG θα είναι στο φετινό SPS. Για πρώτη φορά στην εμπορική έκθεση, η οποία πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου στη Νυρεμβέργη, θα παρουσιαστεί το παγκοσμίως μοναδικό έξυπνο σύστημα συλλογής ρεύματος Smart Collector. Άλλα σημαντικά σημεία στο περίπτερο της VAHLE στο Hall 4, Stand 336 θα είναι η αρθρωτή συμπαγής γραμμή αγωγών VCL και οι τελευταίες γενιές ελέγχου. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το iTRAK της Rockwell Automation, το οποίο είναι εξοπλισμένο με επαγωγικά συστήματα VAHLE για ανέπαφη μετάδοση ισχύος.

Η Paul Vahle GmbH & Co. KG ταξιδεύει στη φετινή InnoTrans στο Βερολίνο με καινοτόμες λύσεις γ...

Η Paul Vahle GmbH & Co KG υποστηρίζει την επείγουσα βοήθεια της Caritas για τα θύματα του πολ...

- Έξυπνος συλλέκτης για μόνιμη παρακολούθηση των συστημάτων αγωγών

- Η αυξημένη διαθεσ...