Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

11.03.2024 00:03

Η VAHLE στην έκθεση LogiMAT 2024

Έμφαση στην προληπτική συντήρηση στη VAHLE

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες,

19 Μαρτίου, ξεκινά στη Στουτγάρδη η LogiMAT 2024, η διεθνής εμπορική έκθεση για την ενδοεπιχειρησιακή εφοδιαστική και τη διαχείριση διαδικασιών.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο C31 στην αίθουσα 1. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τις πιο πρόσφατες λύσεις και προϊόντα της VAHLE.

Σημαντικότερα σημεία και νέα:

Smart Collector - Με το μοναδικό εργαλείο προληπτικής συντήρησης για συστήματα σιδηροτροχιών αγωγών, δεν αφήνετε πλέον τίποτα στην τύχη - αυτή την πρωτοποριακή λύση μπορείτε να την γνωρίσετε ζωντανά στο περίπτερο.
VCL - Η σιδηροτροχιά αγωγού Allrounder έχει αναβαθμιστεί για να ανοίξει νέες δυνατότητες εφαρμογής και είναι πλέον ικανή για παρακολούθηση της κατάστασης.
VCSX - Παρουσιάζουμε την τελευταία γενιά ελεγκτών intralogistics στη LogiMAT.
Τα πιο σύγχρονα συστήματα και τα κλασικά που εγγυώνται βέλτιστες λύσεις για τη μετάδοση ενέργειας και την ασφαλή επικοινωνία δεδομένων για εφαρμογές intralogistics.
Το ραντεβού σας στη LogiMAT 2024

Σας κεντρίσαμε το ενδιαφέρον Τότε χρησιμοποιήστε το νέο μας εργαλείο κράτησης ραντεβού και κανονίστε μια συνάντηση με τους ειδικούς μας.

Ανυπομονούμε για την επίσκεψή σας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την τεχνογνωσία μας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων intralogistics.

Ανυπομονούμε για συναρπαστικές συζητήσεις και μια ηλεκτρισμένη ανταλλαγή απόψεων.

Η ομάδα σας VAHLE
Το όραμά σας. Η δική μας λύση.


Περισσότερα νέα

ΗVAHLE γιορτάζει 111 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικήςιστορίας

Paul Vahle GmbH & Co. KG θα είναι στο φετινό SPS. Για πρώτη φορά στην εμπορική έκθεση, η οποία πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου στη Νυρεμβέργη, θα παρουσιαστεί το παγκοσμίως μοναδικό έξυπνο σύστημα συλλογής ρεύματος Smart Collector. Άλλα σημαντικά σημεία στο περίπτερο της VAHLE στο Hall 4, Stand 336 θα είναι η αρθρωτή συμπαγής γραμμή αγωγών VCL και οι τελευταίες γενιές ελέγχου. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το iTRAK της Rockwell Automation, το οποίο είναι εξοπλισμένο με επαγωγικά συστήματα VAHLE για ανέπαφη μετάδοση ισχύος.

Η Paul Vahle GmbH & Co. KG ταξιδεύει στη φετινή InnoTrans στο Βερολίνο με καινοτόμες λύσεις γ...

Η Paul Vahle GmbH & Co KG υποστηρίζει την επείγουσα βοήθεια της Caritas για τα θύματα του πολ...

- Έξυπνος συλλέκτης για μόνιμη παρακολούθηση των συστημάτων αγωγών

- Η αυξημένη διαθεσ...