Κατάλογος
Κατάλογος

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

24.11.2022 03:11

Μετρήστε τη ροή χωρίς εμπόδια: Ο αισθητήρας υπερήχων SU Puresonic

  • Ακριβής μέτρηση ροής υπερκάθαρου νερού και νερού
  • Ο ανθεκτικός σωλήνας μέτρησης χωρίς εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέρει υψηλή αντοχή στα μέσα και μόνιμη στεγανότητα
  • Η λυχνία LED κατάστασης λειτουργίας σηματοδοτεί την κατάσταση του αισθητήρα σύμφωνα με το Namur NE107
  • Η έξοδος της ισχύος του σήματος επιτρέπει την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με την ποιότητα της διαδικασίας
  • Ακριβή δεδομένα μέτρησης ακόμη και με εξαιρετικά καθαρό νερό

Το SU Puresonic ανιχνεύει με μεγάλη ακρίβεια τις ταχύτητες ροής νερού σε όγκους έως και 1000 l/min. Χάρη στην τεχνολογία υπερήχων, αυτό ισχύει και για υπερκαθαρό νερό με χαμηλή αγωγιμότητα, όπως αυτό που παράγεται σε εγκαταστάσεις αντίστροφης όσμωσης. Σε συνδυασμό με τους αισθητήρες αγωγιμότητας της οικογένειας LDL, μπορεί να καθιερωθεί αξιόπιστος ποιοτικός έλεγχος στη διαδικασία διήθησης.
Ο σωλήνας μέτρησης του SU Puresonic είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα και δεν περιέχει στοιχεία μέτρησης, στεγανοποιήσεις και κινούμενα μέρη. Αυτό σημαίνει ότι τα σφάλματα που προκαλούνται από βλάβες, διαρροές ή μπλοκαρίσματα, τα οποία μπορεί να εμφανιστούν σε μηχανικά συστήματα όπως πτερωτές ή τουρμπίνες, αποκλείονται εξαρχής, όπως και η πτώση πίεσης που προκαλείται από τον σχεδιασμό.

Η ισχύς σήματος ως δείκτης ποιότητας και συντήρησης
Η συνεχώς καταγραφόμενη ισχύς σήματος επιτρέπει την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με την ποιότητα του μέσου ή την ανάγκη συντήρησης. Εάν η τιμή πέσει, αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη αύξησης των σωματιδίων στο μέσο ή των εναποθέσεων στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα. Η ισχύς του σήματος που μεταδίδεται ακυκλικά μέσω IO-Link επιτρέπει έτσι στο χρήστη να προγραμματίσει εργασίες συντήρησης ή να προσαρμόσει την ακολουθία της διαδικασίας σε πρώιμο στάδιο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος. Η λειτουργία αυτή εφαρμόζεται επίσης για συμβατικά συστήματα που δεν διαθέτουν ακόμη IO-Link. Εάν η ισχύς του σήματος πέσει κάτω από ένα προκαθορισμένο επίπεδο, η κατάσταση της συσκευής αλλάζει και ο αισθητήρας το σηματοδοτεί αυτό μέσω της διαγνωστικής εξόδου και της λυχνίας LED κατάστασης λειτουργίας.

 

Περισσότερα νέα

Έσσεν, Δεκέμβριος 2023 - Το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού απονέμεται και πάλι στην ifm. Αφού η κριτική επιτροπή τίμησε για τελευταία φορά τρία προϊόντα της εταιρείας με το διάσημο βραβείο το 2021, θα απονείμει το βραβείο το 2024 για το εργαλείο παρακολούθησης κατάστασης moneo RTM. Πρόκειται για το πρώτο βραβείο σχεδιασμού για ένα προϊόν λογισμικού της ifm.
Τα εγκαίνια του νέου γραφείου της ifm electronic στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και εργαζομένων στις 2022 Σεπτεμβρίου.
Ανίχνευση αντικειμένων και επιθεώρηση αντικειμένων σε μία συσκευή
Η ifm έχει τρεις λόγους να γιορτάζει στα φετινά Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού. Ο αισθητήρας στάθμης LI, το πολλαπλό κάλυμμα puck και ο αισθητήρας θερμοκρασίας TCC λαμβάνουν τα πολυπόθητα βραβεία σχεδιασμού.

Η ifm θα κατασκευάσει νέα εταιρική έδρα στο Έσσεν
Η συνεχής ανάπτυξη των τελευταίων ετών και...