Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Η Eppendorf προσθέτει ψηφιακή τεκμηρίωση στο συνδεδεμένο ηλεκτρονικό σύστημα πιπετών

Το Pipette Manager χρησιμεύει ως ασύρματος πίνακας ελέγχου για τις συνδεδεμένες ηλεκτρονικές πιπέτες της Eppendorf, προσθέτοντας νέες λειτουργίες και φέρνοντας επανάσταση στην ταχύτητα και την αναπαραγωγιμότητα της χειροκίνητης πιπέτας.

Με αυτό το καινοτόμο σύστημα, οι επιστήμονες μπορούν εύκολα να προσαρμόζουν τις λειτουργίες, τις ρυθμίσεις και τους όγκους των συνδεδεμένων πιπετών μέσω μιας μεγάλης οθόνης αφής.

Η λειτουργία Liquid Manager του συστήματος προσφέρει προκαθορισμένες ρυθμίσεις πιπετών και υποδείξεις τεχνικής για μια ποικιλία υγρών, εξασφαλίζοντας συνεπή και ακριβή αποτελέσματα σε διάφορες εφαρμογές. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ορίσουν τους δικούς τους τύπους υγρών με αντίστοιχες ρυθμίσεις πιπετών.

Η λειτουργία Pipetting Records προσφέρει μια λύση για τη σωστή τεκμηρίωση των ροών εργασίας πιπετών, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν αυτόματα τις δραστηριότητες και να εξάγουν τις καταγραφές ως αρχείο PDF μέσω USB.

Το Pipette Manager που είχε παρουσιαστεί προηγουμένως ως VisioNize® pipette manager στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, μετονομάστηκε για να διακρίνεται από άλλες ψηφιακές προσφορές της Eppendorf, όπως το VisioNize® Lab Suite.

Η Eppendorf είναι αφοσιωμένη στη συνεχή βελτίωση και πρόσθεσε τη νέα λειτουργία Pipetting Records ως δωρεάν ενημέρωση λογισμικού για τους υφιστάμενους πελάτες στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Το προϊόν είναι τώρα επίσης διαθέσιμο για πρώτη φορά στην Ασία και τη Λατινική Αμερική.

Με την ενσωμάτωση των πιπετών Move It® το 2022, το Pipette Manager είναι πλέον συμβατό με όλες τις πιπέτες Eppendorf Xplorer® (plus) και περιλαμβάνει αρκετές άλλες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους επιστήμονες να διαχειρίζονται το στόλο των πιπετών τους και να συνεργάζονται με ευκολία. Αυτό το βασικό, εύχρηστο εργαλείο είναι απαραίτητο για κάθε εργαστήριο που επιθυμεί να επιταχύνει και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και την αναπαραγωγιμότητα των ροών εργασίας του με πιπέτες.

Περισσότερα νέα

Το Investigators 2024 πηγαίνει στον Clemens Plaschka, Αυστρία

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, υπό την προεδρία της καθηγήτριας Laura Machesky, επέλεξε την έρευν...