Κατάλογος
Κατάλογος

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - Εργοδότης του μέλλοντος

Στη FLUX-GERÄTE GMBH απονεμήθηκε η σφραγίδα "Εργοδότης του Μέλλοντος"

Προσανατολισμός στο μέλλον και ποιότητα ως εργοδότης - γι' αυτό, η FLUX τιμήθηκε με το βραβείο "Εργοδότης του μέλλοντος" από το Γερμανικό Ινστιτούτο Καινοτομίας για τη Βιωσιμότητα και την Ψηφιοποίηση (DIND). Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από την πρώην ομοσπονδιακή υπουργό Οικονομίας Brigitte Zypries. Το βραβείο βοηθά τις εταιρείες να τοποθετηθούν στον "πόλεμο για ταλέντα", προκειμένου να προσελκύσουν και να διατηρήσουν ταλέντα παρά την έλλειψη εξειδικευμένων εργαζομένων. Βραβεύονται καινοτόμες εταιρείες με σαφή στρατηγική ψηφιοποίησης που επιδιώκουν στόχους βιωσιμότητας και προσφέρουν ελκυστικές συνθήκες εργασίας.

Η έμφαση δίνεται στη σύγχρονη ηγεσία και τη φιλικότητα προς τους εργαζομένους. Για παράδειγμα, οι επίπεδες ιεραρχίες, τα ευέλικτα μοντέλα αμοιβών ή οι παροχές προς τους εργαζομένους, καθώς και οι ατομικές ευκαιρίες περαιτέρω εκπαίδευσης και κατάρτισης περιλαμβάνονται σε μια ολιστική εικόνα που δημιουργείται με τη χρήση ενός πίνακα αξιολόγησης που αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της συμβολής εμπειρογνωμόνων από τον επιχειρηματικό και επιστημονικό χώρο. Τα βραβεία απονέμονται σε διάφορες εκδηλώσεις δικτύωσης.


Σχετικά με το DIND:

Το Γερμανικό Ινστιτούτο Καινοτομίας για τη Βιωσιμότητα και την Ψηφιοποίηση (DIND) υποστηρίζει τις επιχειρήσεις ώστε να καταστούν ικανές για το μέλλον. Για το σκοπό αυτό, το DIND συνεργάζεται με εμπειρογνώμονες από τις επιχειρήσεις, την επιστήμη και την πολιτική, διεξάγει μελέτες για λογαριασμό των εταίρων και εξετάζει τις επιχειρήσεις ως προς σημαντικές πτυχές της μελλοντικής βιωσιμότητάς τους. Τα παραδείγματα επιτυχημένου μετασχηματισμού έχουν ως στόχο να δώσουν σημαντικές ώσεις στην οικονομία. Τα βραβεία DIND αποτελούν πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις. Βοηθούν στην εξεύρεση κατάλληλων συνεργατών και εργαζομένων για να γίνουν ακόμη πιο καινοτόμα, βιώσιμα και ψηφιακά.

Περισσότερα νέα

Τι είναι το KLIMAfit;
Με το KLIMAfit - ένα έργο σύμφωνα με τις κατευθυντήρι...

από 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Οχάιο/ΗΠΑ &Epsi...

Αξιόπιστη εξαγωγή πρώτων υλών για την παραγωγή σαπουνιού