Κατάλογος
Κατάλογος

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Γνωρίστε την ποικιλομορφία των αντλιών FLUX στη φετινή έκθεση ACHEMA στη Φρανκφούρτη.

Επισκεφθείτε μας στο Hall 8, Stand F 24 και γνωρίστε το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας

Με το σύνθημα "Diversity that moves", σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο των τεχνολογιών αντλιών μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας, γνωστή για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αντοχή της, χαρακτηρίζεται επίσης από ασφάλεια και εύκολο χειρισμό.



Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων FLUX αντικατοπτρίζει την ευελιξία που απαιτείται για να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις πιο απαιτητικές προκλήσεις.Τα σημαντικότερα σημείατης ACHEMA 2024: Υποβρύχια φυγοκεντρική αντλία VERTIFLOW F 728 - Η νέα γενιά υποβρύχιων φυγοκεντρικών αντλιών για ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Κατάλληλη ως σταθερή αντλία κυκλοφορίας και φίλτρου για παροχές έως και 750 l/min. Χαρακτηρίζεται από έναν έξυπνο σχεδιασμό που μπορεί να προσαρμοστεί εξαιρετικά εύκολα στην εκάστοτε εφαρμογή. Η σειρά είναι απολύτως ασφαλής για ξηρή λειτουργία μέχρι βάθος βύθισης 600 mm χωρίς έδρανα στην περιοχή του ρευστού.

Από την άλλη πλευρά, ένα βάθος βύθισης έως 1.800 mm μπορεί να πραγματοποιηθεί με την τοποθέτηση ενός ρουλεμάν. Περισταλτική αντλία PERIPOWER - Αναπτύχθηκε για τις πιο δύσκολες εφαρμογές. Οι περισταλτικές αντλίες είναι αυτοαναρροφούμενες και, με διαμέτρους σωλήνων από 10 έως 200 mm, είναι εξαιρετικά ευέλικτες σε διεργασίες με λειαντικά, ιξώδη και στερεά μέσα. Η PERIPOWER επιτυγχάνει παροχές έως 300 m³/h και επιτρέπει την ήπια άντληση ακόμη και μέσων ευαίσθητων στη διάτμηση. Τα διαθέσιμα υλικά σωλήνων NRH, NBR ή EPDM, επίσης σε ποιότητα FDA, είναι ανθεκτικά σε όλα σχεδόν τα πιθανά μέσα. Χάρη στην τεχνολογία κυλίνδρων, οι αντλίες είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικές και απαλές για τον εύκαμπτο σωλήνα.

Η στιβαρότητά τους και η εύκολη συντήρησή τους καθιστούν την PERIPOWER έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την εφαρμογή σας. Υγιεινή MINIFLUX - Μικρή, ελαφριά και υγιεινή, αυτή η προηγμένη αντλία δοχείων IBC είναι η ιδανική λύση για εργασίες άντλησης με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής. Η Sanitary MINIFLUX έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τον νεκρό χώρο, διαθέτει επιφάνειες υψηλής ποιότητας και δεν απαιτεί μηχανική στεγανοποίηση.

Η αντλία μπορεί να αποσυναρμολογηθεί γρήγορα και χωρίς εργαλεία, καθαρίζεται εύκολα και επομένως είναι ιδανική για εφαρμογές στη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων. Αλλά η ποικιλία FLUX δεν τελειώνει εδώ. Η γκάμα προϊόντων FLUX περιλαμβάνει επίσης τις γνωστές αντλίες τυμπάνου και τις αντλίες προοδευτικής κοιλότητας, τις αεροκίνητες αντλίες διαφράγματος, τις φυγοκεντρικές αντλίες με μαγνητική σύζευξη, τους κινητήρες, τους μετρητές ροής, τους αναμίκτες και μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ.

Η γκάμα συμπληρώνεται από προηγμένα συστήματα εκκένωσης βαρελιών, όπως η VISCOFLUX mobile S για πολύ παχύρρευστα μέσα, και συμπαγή συστήματα δοσομέτρησης, όπως η FLUX FILL GT, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν και να βελτιστοποιούν περαιτέρω τις διαδικασίες παραγωγής σας. Επισκεφθείτε μας στο Hall 8, Stand F24, και δοκιμάστε πώς οι αντλίες μας όχι μόνο θέτουν σε κίνηση τις διαδικασίες, αλλά και παρέχουν τη σωστή λύση για κάθε εφαρμογή. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας μπορείτε να απολαύσετε το νόστιμο μαλακό παγωτό μας και μια ποικιλία από σνακ - ο τέλειος συνδυασμός για διεγερτικές συζητήσεις.

Περισσότερα νέα

Τι είναι το KLIMAfit;
Με το KLIMAfit - ένα έργο σύμφωνα με τις κατευθυντήρι...

από 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Οχάιο/ΗΠΑ &Epsi...

Στη FLUX-GERÄTE GMBH απονεμήθηκε η σφραγίδα "Εργοδότης του Μέλλοντος"
Αξιόπιστη εξαγωγή πρώτων υλών για την παραγωγή σαπουνιού