Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.05.2023 01:05

Ολιστική λύση διαχείρισης συσκευών και εργαστηρίων IoT

Καθώς η έρευνα και η ανάπτυξη είναι μια χρονοβόρα βιομηχανία, υπάρχει συνεχής ανάγκη για ψηφιακές λύσεις και εργαλεία που εξοικονομούν χρόνο. Σήμερα, τα περισσότερα εργαστήρια χρησιμοποιούν μια χούφτα ψηφιακών εργαλείων που συμβάλλουν στη διασφάλιση της διαφάνειας των δεδομένων και της εύκολης αναπαραγωγής. Συν τοις άλλοις, τα ψηφιακά εργαλεία μπορούν να αποτελέσουν πολύ εύχρηστες λύσεις που εξοικονομούν χρόνο στους υπεύθυνους των εργαστηρίων που θα ξόδευαν σε χειροκίνητες διαχειριστικές εργασίες. Ωστόσο, με τα πολλαπλά διαθέσιμα εργαλεία υπάρχει πάντα ένας αγώνας για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα μπορούν εύκολα να μεταφερθούν από το ένα εργαλείο στο άλλο και να χρησιμοποιηθούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Για την επίλυση αυτού του προβλήματος και τη διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας χρήσης για τα μέλη του εργαστηρίου, η Eppendorf - μια κορυφαία εταιρεία βιοεπιστημών που αναπτύσσει και πωλεί όργανα, αναλώσιμα και υπηρεσίες για εργαστήρια σε όλο τον κόσμο - συνεργάστηκε με την Clustermarket - την κορυφαία παγκοσμίως πλατφόρμα προγραμματισμού για εργαστήρια - για να προσφέρει μια ομαλή ενσωμάτωση μεταξύ του προγραμματιστή εξοπλισμού Clustermarket και του VisioNize® Lab Suite της Eppendorf. Η ενσωμάτωση συνδυάζει στοιχεία λογισμικού και υλικού της Eppendorf με το λειτουργικό σύστημα της Clustermarket και παρέχει στους επιστήμονες πρόσβαση σε μια ολιστική λύση διαχείρισης συσκευών IoT και εργαστηρίων.

Πιστεύουμε ότι τα ψηφιακά εργαλεία θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην καινοτομία, αυξάνοντας την ποιότητα και την αναπαραγωγιμότητα των πειραμάτων και βελτιώνοντας την πρόσβαση στον απαιτούμενο εξοπλισμό. Είναι σημαντικό τα ψηφιακά εργαλεία να δημιουργηθούν με τον σωστό τρόπο και να παρέχουν έξυπνες ενσωματώσεις, ώστε οι χρήστες και τα δεδομένα να μπορούν να ρέουν χωρίς εμπόδια μεταξύ διαφορετικών συστημάτων. Η συνεργασία με την Eppendorf αποτελεί σημαντικό ορόσημο, καθώς συνδέει δύο ισχυρά εργαλεία και συνδυάζει τη διαχείριση εξοπλισμού και τις παραμέτρους σε πραγματικό χρόνο με έξυπνο τρόπο", δήλωσε ο Tobias Wingbermuehle, CCO και συνιδρυτής της Clustermarket.

Είμαστε ενθουσιασμένοι στην Eppendorf για αυτή τη συνεργασία με την Clustermarket, καθώς ευθυγραμμίζεται με την πεποίθησή μας στα ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα και τη σημασία της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης μεταξύ των ψηφιακών εργαλείων για την παροχή της καλύτερης εμπειρίας χρήστη. Με πρόσβαση σε σχεδόν πραγματικό χρόνο σε ακριβή δεδομένα συσκευών σε συνδυασμό με προηγμένη διαχείριση εξοπλισμού, τα εργαστήρια έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις και να εξορθολογίζουν τις εργαστηριακές τους λειτουργίες όπως ποτέ άλλοτε. " πρόσθεσε η Lynn Philip, Product Leader της Eppendorf.

Η ενοποίηση μεταξύ των δύο λύσεων λογισμικού αξιοποιεί τις ζωντανές πληροφορίες των οργάνων και επιτρέπει την εξ αποστάσεως παρακολούθηση των εργαστηριακών οργάνων με μια λύση που δεν εξαρτάται από τον προμηθευτή και είναι συνδεδεμένη με το λογισμικό κράτησης εξοπλισμού Clustermarket. Η ενσωμάτωση παρέχει στα μέλη του εργαστηρίου μια ολιστική λύση διαχείρισης συσκευών IoT και εργαστηρίων, όπου οι ερευνητές έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, όπως η απομακρυσμένη παρακολούθηση και ο προγραμματισμός εξοπλισμού.

Περισσότερα νέα

Τα εργαστήρια εξαρτώνται από τις υψηλές επιδόσεις και την αξιοπιστία των πλακών που χρησιμοποιούν...

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστ...

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.
προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...